VALERIU GHEORGHIŢĂ, DESPRE SEMNIFICAŢIA DATELOR DIN ADEVERINŢA DE VACCINARE: "Nu arată cât ţine imunitatea, este doar un document care atestă că acea persoană a fost vaccinată"

S.B.
Miscellanea / 21 februarie 2021

"Nu arată cât ţine imunitatea, este doar un document care atestă că acea persoană a fost vaccinată"

Medicul Valeriu Gheorghiţă, care coordonează campania naţională de vaccinare anti-COVID, afirmă că documentul pe care îl primeşte fiecare persoană care este vaccinată împotriva COVID-19 include lotul, data până la care este valabil lotul din care face parte vaccinul inoculat şi tipul de vaccin. Documentul nu are termen de valabilitate şi nu arată cât ţine imunitatea, precizează acesta, informează news.ro.

"Pe adeverinţa de vaccinare se notează, practic, lotul vaccinului, tipul vaccinului şi data expirării acelui lot de vaccin. Această adeverinţă nu are un termen de valabilitate. În momentul de faţă, această adeverinţă atestă că o persoană, la un moment dat, pe parcursul vieţii, a fost vaccinată împotriva COVID-19 cu un anumit tip de vaccin şi precizează data, tipul, lotul vaccinului. Nu arată cât ţine imunitatea, este doar un document care atestă că acea persoană a fost vaccinată", a afirmat Valeriu Gheorghiţă duminică seară, la Antena 3.

Întrebat dacă documentul eliberat fiecărei persoane care a fost vaccinată poate fi folosit pentru intrarea în alte ţări, medicul a răspuns că este prematur să precizeze dacă acesta este suficient.

"Plecând şi făcând o analogie cu rezultatul testelor de tip PCR, este foarte importat ca acel document să fie valid în ţara care a fost emis. Deci, din acest punct de vedere, dacă documentul este valid în ţara care emite, ar trebui să fie recunoscut şi în alte ţări, în cazul în care se va solicita fie un test negativ, fie dovada vaccinării, în orice moment în care am putea călători în anumite ţări care pot impune acest lucru", a afirmat medicul.

El a menţionat că fiecare persoană imunizată este trecută în Registrul Naţional al vaccinărilor, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Acest document este un instrument totalitar de control al populației, nu are legătură cu imunitatea.

    LIBIDINOS, NIMFOMAN, FETITA MUISTA L. G. B.T.ISTA DE SERVICIU IAR AI APĂRUT. NU ÎNȚELEGI CA EȘTI PRONOSTICURI CU DIPLOMA. REGRETATUL FAMILIEI CARE TEA ÎMBRĂCAT STATUL PENTRU CA NU EȘTI ÎN STARE SĂ-ȚI PRODUCI SAREA. AI MAI PRIMIT UN ORDIN DE LA SATANIȘTI, SLUGILE LUI ANTICRIST. POFTA BUNĂ LA W. C. U ȘI GOLESTELE PE TOATE.

    Medicul Gheorghiță bate câmpii zilnic pe probleme pe care nu le controlează - cat tine imunitatea, când trece pandemia, car mai durează hitlerismul totalitar pe planetă și alte teme din astea pentru care nici ghicitoarea Ozana nu are un răspuns. Eu l-aș privi cu suspiciune pe acest individ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb