Vertiv Holdings se listează la Bursa din New York

M.I.
Piaţa de Capital / 13 ianuarie 2020

Sursă foto: Unsplash.com

Sursă foto: Unsplash.com

Vertiv Holdings LLC, o companie din portofoliul Platinum Equity şi furnizor global de infrastructură digitală critică şi soluţii de continuitate, a anunţat că devine o companie tranzacţionată public printr-o fuziune cu GS Acquisition Holdings Corp (GSAH WS), se arată într-un comunicat remis Redacţiei Noastre.

Potrivit sursei citate, tranzacţia va fi finalizată în primul trimestru al anului 2020, iar la închidere acţiunile Vertiv vor fi tranzacţionate sub simbolul NYSE: VRT.

Astfel, David M. Cote, CEO al GSAH şi fost preşedinte executiv al Consiliului de administraţie, va ocupa funcţia de preşedinte executiv al Vertiv, însă, echipa de management a companiei va continua să fie condusă de CEO-ul Rob Johnson.

David M. Cote a declarat: "Platinum Equity, Rob Johnson şi echipa sa au făcut o treabă excepţională pe parcursul ultimilor ani, poziţionând Vertiv pentru succesul pe termen lung. Compania este exact activul pe care îl căutam, cu o poziţie excelentă într-o industrie bună, produse diferenţiate prin tehnologie, puternic potenţial de creştere organică şi anorganică şi oportunităţi pentru îmbunătăţiri susţinute în timp. Având în vedere toate aceste caracteristici, sunt încântat de perspectivele pe termen scurt şi lung ale Vertiv şi de oportunitatea pe care aceasta o reprezintă pentru acţionari."

Tom Gores, Preşedinte şi CEO Platinum Equity, a afirmat: "Sunt mândru de munca depusă de echipa noastră în cadrul Vertiv pentru a o poziţiona acolo unde se află în şi sunt foarte încântat de noul parteneriat cu David şi de vechii noştri parteneri de la Goldman Sachs. Rob Johnson şi echipa de conducere au făcut o treabă excepţională pregătind compania pentru următoarea sa etapă de dezvoltare."

Compania Veriv a generat, în 2018, un profit de aproape 4,3 miliarde USD datorită portofoliului de soluţii pentru managementul energiei electrice, energiei termice şi IT, dar şi datorită soluţiilor şi serviciilor pentru răcire şi infrastructura IT, care cuprind soluţii de la cloud până la reţele edge.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb