Vetro Solutions estimează afaceri de 14 milioane euro în 2020, cu aproape 30% mai mari decât anul trecut

J.P.
Companii / 10 noiembrie 2020

Vetro Solutions estimează afaceri de 14 milioane euro în 2020, cu aproape 30% mai mari decât anul trecut

Vetro Solutions, companie românească specializată în distribuţia de medicamente şi servicii dedicate medicinei veterinare, estimează că va încheia anul 2020 cu o cifră de afaceri de 14 milioane euro, în creştere cu 28,4% faţă de anul anterior şi cu un profit net cu 45% mai mare decât în 2019, conform unui comunicat trimis redacţiei.

În 2019, Vetro a raportat o cifră de afaceri de aproape 11 milioane euro, în creştere cu 85% peste nivelul din 2016.

Dumitru Fodor, fondatorul companiei Vetro Solutions a declarat: "Am lansat Vetro pentru că iubesc animalele, ştiu cât de mult ne ajută conexiunea cu ele şi cât de important este să fim responsabili, să avem grijă de ele aşa cum avem grijă de noi. Doar o minte liberă şi o inimă călăuzită de iubire dau omului libertatea de a ocroti cu bucurie animalele, mediul şi întreaga planetă. Vetro a devenit în ultimii ani un vector de schimbare pe piaţa veterinară naţională şi, alături de echipa mea, vrem să devenim prima opţiune pentru medicii veterinari şi, pe termen lung, lideri pe piaţa locală. Strategia noastră de business include ca prioritate construirea unei comunităţi de medici veterinari care au acces la cele mai noi informaţii şi soluţii inovative în domeniul nostru."

Coca Caşcaval, directorul general al companiei a declarat: "În primii şapte ani, Vetro şi-a găsit locul în piaţă. De anul trecut, am început să facem paşii necesari pentru a avea o creştere sustenabilă, trecând la un management pe bază de obiective. Am consolidat echipele existente, am creat altele noi iar proiectul de construcţie de brand, de poziţionare în piaţă, definire a valorilor şi a noii identităţi vizuale, realizat cu sprijinul echipei Brandocracy, ne vor ajuta să trecem la următoarea etapă de dezvoltare. Planurile pe termen mediu includ intrarea pe piaţa producătorilor de medicamente generice destinate animalelor de companie şi rentă dar şi lansarea unei platforme care va conecta Vetro cu cabinetele veterinare şi cu posesorii de animale de companie, un marketplace inovativ pentru care investiţia este de aproximativ 3 milioane de euro."

Aproape trei sferturi dintre veniturile companiei sunt generate de produsele şi serviciile destinate proprietarilor de animale de companie restul de 30% reprezentând produse destinate proprietarilor de ferme de animale. Aproape jumătate din consumul de produse veterinare distribuite de Vetro se realizează în zona Bucureşti- Ilfov iar al doilea oraş, ca şi consum, după Bucureşti este municipiul Iaşi.

"Studiile demonstrează că speranţa de viaţă a oamenilor şi calitatea vieţii creşte semnificativ la persoanele care au un animal de companie iar în contrapartidă, având grijă de animalele din viaţa noastră, noi oamenii avem grijă de sănătatea noastră. Vetro este o companie care acţionează în direcţia educării pieţei prin intermediul specialiştilor iar acesta este, în opinia noastră, unul dintre diferenţiatorii noştri în piaţă", a adăugat directorul general al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb