Viceministrul rus de externe: SUA ar trebui să ţină cont de avertismentele Moscovei privind Ucraina

F.D.
Internaţional / 20 septembrie

Viceministrul rus de externe: SUA ar trebui să ţină cont de avertismentele Moscovei privind Ucraina

Statele Unite ar trebui să ţină cont de avertismentele Moscovei cu privire la riscurile unei escaladări în jurul conflictului din Ucraina, a declarat vineri ministrul adjunct de externe rus Serghei Riabkov, relatează Agerpres.

Comentând în legătură cu posibilitatea unei întrevederi între ministrul rus de externe Serghei Lavrov şi secretarul de stat american Antony Blinken în marja Adunării Generale a ONU de la New York, el a spus că nu va avea loc nicio întâlnire, întrucât cele două părţi "nu au despre ce să discute".

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat la rândul său că o eventuală undă verde acordată Kievului pentru a efectua lovituri cu rază lungă de acţiune în profunzimea teritoriului Rusiei ar schimba natura conflictului din Ucraina.

"Am dori să le reamintim 'şoimilor' de pe ambele maluri ale Atlanticului că se joacă cu focul şi au pierdut orice simţ al realităţii", a declarat ea în cadrul unei conferinţe de presă.

"Amploarea conflictului care a început din cauza Occidentului riscă să devină complet diferită, ceea ce ar putea duce la consecinţe periculoase pentru întreaga lume", a mai spus Zaharova.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Rusia nu a tinut cont de avertismentele civilizate ale Occidentului si a incalcat toate liniile rosii ale umanitatii. Ce ne facem acum, nenea Putin? Cine plateste pentru milioanele de morti si raniti si pentru pagubele uriase? La asta nu te-ai gandit?

    I-ai ”eliberat” pe etnicii rusi din Ucraina de nu a mai ramas nimic din ei. Zonele ocupate de rusi au devenit zone desertice. Pe unde au trecut rusii miroase a moarte si a foame. Etnicii rusi din zonele ocupate au fugit cu milioanele in Occident si in vestul Ucrainei, semn clar ca nu si-au dorit absolut deloc sa ajunga in bratele hoardelor lui Putin ”eliberatorul”.

    1. unii din ei siau dorit sa intre sub aripa moscovei caci servicile secrete rusesti lucreaza din tot deauna pe teritoriul ukrainei doar au fost frati pana mai ieri dar nu siau inchipuit ca vor fi tratati asa rau credeau ca va curge lapte si miere asa lucreaza FSB,daca ai intrebi acum pana si pe rusi sub anonimat tiar raspunde toti ca nu sunt de acord cu ce se intimpla dar nu au ce face mierg inainte ca oile,rusii spre deosebire de alte popoare functioneaza altfel civilizatia si democratia a ajuns la ei numai asa ca o bruna ca spoiala in fibra lor in profunzime sunt tot salbatici si asculta numai de forta ,frica dicteaza functionarea societatii ruse indiferent la ce nivel pana si la cele de decizie asa vin ei de pe timpul Tarilor nsau schimbat prea mult cam la fel ca tiganni nostri asculta numai de frica nu se vor rfvolta niciodata contra conducrerii fiindca asa au trait mereu ca iobagii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb