VICTOR PONTA: "Din păcate, PSD azi este confiscat de «Cartelul de la Teldrum»"

Andreea Cuzub
Politică / 18 noiembrie 2017

Victor Ponta

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, astăzi, că, din păcate, PSD este în prezent "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum".

Ponta a scris pe Facebook: "Din păcate, PSD azi este confiscat de «Cartelul de la Teldrum» format din foşti PD-işti cu gândire de baron - vătaf local (puşi doar pe făcut bani, case, maşini, lacuri şi fonduri de vânătoare, contracte cu statul etc) şi foşti PRM-işti care duc Partidul şi România spre vremurile naţionalism-comunismului de care am crezut că ne-am despărţit definitiv după intrarea în UE. Şi Adrian Năstase şi Mircea Geoană şi eu (lideri centrali cu educaţie şi mentalitate progresistă) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai puţin fericite, dar fără a schimba direcţia) să arătăm că PSD poate să evolueze spre un partid modern de centru stânga care să asigure dezvoltare economică şi solidaritate socială. Azi PSD este condus de 'Cartel' pe un drum pe care PD şi PRM au mers deja şi au dispărut în istorie".

El a făcut referire şi la faptul că europarlamentarul Sorin Moisă a anunţat, sâmbătă, că a decis să îşi prezinte demisia din PSD, conform Agerpres.

"Citiţi ce a scris Sorin Moisă (...) şi ignoraţi ţipetele isterice de «trădător» sau «securist» ale postacilor organizaţi de un fost PRM-ist şi plătiţi de un fost PD-ist cu banii deturnaţi de la Teldrum", a transmis Ponta.

Pe de altă parte, Victor Ponta a precizat că noul partid Pro România va fi "un partid de centru stânga modern şi progresist".

"Mă tot întreabă oamenii de bună credinţă ce orientare ideologică are noul partid #ProRomania - azi pot să spun foarte clar că va fi un partid de centru stânga modern şi progresist (adică exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a încetat să mai fie)/România are nevoie de un asemenea partid şi sunt convins că din ce în ce mai mulţi vor veni alături de noi", a arătat Ponta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb