VICTOR PONTA: "În decembrie, noi vom fi la Preşedinţie, iar Băsescu la brutărie"

V.B.
Politică / 2 mai 2014

"În decembrie, noi vom fi la Preşedinţie, iar Băsescu la brutărie"

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat astăzi, la mitingul electoral organizat de Tineretul Social-Democrat (TSD), că, în decembrie, partidul pe care îl conduce va fi la Preşedinţie, în timp ce Traian Băsescu va merge la "brutărie", premierul răspunzând astfel audienţei care scandase că Băsescu ar ajunge "la puşcărie".

"În decembrie, noi vom fi la Preşedinţie şi Băsescu la ...", a spus Ponta, iar publicul alcătuit din tineri social-democraţi a continuat: "la puşcărie!"

"Voiam să zic: < la brutărie >, pentru că Daniel Constantin voia să vorbească de agricultură. Dar vreau să vă spun ceva: lucrul acesta se va întâmpla", a precizat Victor Ponta.

Prim-ministrul a subliniat că meritul pentru acest lucru îi va aparţine generaţiei "care nu s-a dat bătută în decembrie 2004", precum şi celor care au stat alături de domnia sa, "tineri sau mai puţin tineri".

Expresia "la brutărie" este un eufemism pentru "la închisoare" şi provine din rândurile suporterilor de fotbal ostili fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Iniţial, aceştia afişau, pe stadioane, bannere cu mesajul: "Mitică la puşcărie", dar, după ce Dragomir a interzis astfel de lozinci, microbiştii au schimbat textul cu: "Mitică la brutărie", "Mitică la frizerie" sau "Mitică la cofetărie".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Ma doare inima cand vad cita prostime exista in tara asta .O fi el Basescu topirlan ,needucat cum sustineti voi dar tineti minte:0 sa-l regretati mult timp dupa noiembrie 2014.II vreti presedinte pe mucea fratele miresei?Plagiatorul ,aparatorul hotilor ,baronilor pe care voi i-ati imbogatit bucurindu-va la un litru de ulei sau 1 kg.de faina gratis .Imi estev rusine ca sunt romin.Desteaptate romine,deschide ochii mari si nu-l vota pe Mazare ,pe Ponta ,pe Dragnea si toti hotii PSD.Nu-i vota nici pe ceilalti hoti: PDL,UDMR,etc

    Sigur ca Basescu va merge din decembrie la dracu-n praznic, dar asta nu pentru ca Ponta vrea asa, ci pentru ca asta este norma.

    Mi se pare ciudat ca Ponta tot ne spune ca se lupta cu Basescu. Realitatea ne arata ca nu se lupta deloc, ci doar... latra. 

    Gresiti intentionat: Basescu, daca nu va ajunge mai sus da, Doamne sa ajunga) va ajunge intradevar la Brutarie; va gestiona afacerile de la Nana, adica painea de la recolta de grau de pe mosie. Asa o sa fie!. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb