VICTOR PONTA: "Pentru românii obişnuiţi, Guvernul Cioloş este zero; pentru miniştrii săi, e pe plus!"

M.K.
Ziarul BURSA #Politică / 16 noiembrie 2016

Victor Ponta

Victor Ponta

Victor Ponta consideră că Executivul condus de Dacian Cioloş este, pentru cetăţenii obişnuiţi, "guvernul zero", dar "pentru miniştrii săi, e pe plus".

Fostul premier a scris, în această seară, pe pagina sa de Facebook: "Guvernul Cioloş = Guvernul Zero! Dar nu pentru toţi! Pentru românii obişnuiţi este Zero / pentru miniştri săi e pe plus! Şi să nu uităm - pentru cei care au primit de la Dacian Cioloş 11 milioane euro pentru «Cuminţenia Pământului» nu e Zero / şi pentru toţi clienţii politici ai PNL numiţi în Consilii de Administraţie şi AGA nu a fost zero! Şi da - au răspundere Zero faţă de faptele de corupţie, pentru că ei sunt protejaţi - deocamdată!"

Postarea fostului premier face referire la faptul că ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Intergritate (ANI) în legătură cu închirierea unor bunuri pe care le deţine.

Potrivit ANI, ministrul ar fi obţinut sume importante de bani după cedarea unui bun mobil valoros către un offshore din Insulele Britanice, dar şi din închirierea unui imobil din Voluntari. Astfel, ar fi obţinut aproape 560.000 de lei, scrie site-ul ŞtirileProTv.ro.

Problema este că nu sunt aduse lămuriri cu privire la bunurile preţioase în declaraţia de avere.

"Verificările ANI sunt binevenite. Sper ca rezultatul verificărilor să clarifice situaţia şi să pună punct speculaţiilor", a fost tot ce a spus Grigorescu, pentru News.ro.

În declaraţia de avere semnată pe 17 decembrie 2015, la scurt timp după numirea în funcţia de ministru al Energiei, Victor Grigorescu arată că a încasat 568.050, fără a preciza dacă este vorba de lei sau euro, din cedarea folosinţei, fără să ofere alte amănunte legate de bunuri şi sursa venitului. În 14 iunie 2016, Victor Grigorescu a completat o nouă declaraţie de avere, obligatorie pentru anul fiscal 2015.

În declaraţia din iunie, ministrul Energiei a menţionat că a cedat folosinţa unui bun mobil către o societate offshore, în perioada 15 ianuarie- 15 aprilie 2015, pentru suma de 237.500 lei (peste 50.000 euro). Ministrul nu a trecut nici de data aceasta declaraţia de avere despre ce bun mobil este vorba.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb