Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisă

F.B.
Politică / 22 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă îl cheamă pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisă

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să contacteze staff-ul lui Iohannis.

Prezentăm integral scrisoarea deschisă a Vioricăi Dăncilă:

"SCRISOARE DESCHISĂ

Dragi români,

Dragi jurnalişti,

Dragi formatori de opinie,

Indiferent de opţiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteţi de acord cu toţii că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu şi-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală.

Nimeni nu a înţeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis. Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreţ şi lipsă de reacţie la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis?

Eu, până în ultima clipă, voi insista şi voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer şi o merită!

Aşa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

PS: Chiar şi în ultima zi de campanie, domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv şi stupid, că au de ales între dumnealui şi PSD. Nu, domnule preşedinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări şi unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toţi jurnaliştii, fără menajamente, fără repetiţii, fără regie!".

Preşedintele Iohannis are programată astăzi participarea la un eveniment electoral la Bacău. El a postat pe Facebook un clip video în care apare în geaca roşie, în Piaţa Universităţii şi mesajul "HAI LA VOT! MIZA E CLARĂ - ORI EU ORI PSD. VOTEAZĂ!"

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. DOAMNA VIORICA DANCILA CUM SA VINA LA O DEZBATERE CIND LATI FĂCUT PRAF ȘI PULBERE MARȚI SEARA. UNDE ESTE MAREA INTELECTUALITATE, EDUCAȚIE PE CARE O ARE. PESTE TOT AUZEAI DE LA SLUGILE LUI FLAMINDA ȘI DISPERATE ADEVĂRUL, CAPITAL, ZIARE. COM, HOTS NEWS CA EL, ELTON JOH(N) ANES KLAUS DE ROMÂNIA ESTE INTELECTUAL. DUMNEAVOASTRĂ ATI STAT 2ORE ȘI JUMATE ÎN PICIOARE DIN RESPECT PENTRU ROMANI ȘI TARA ȘI NU ATI sel ectA JURNALIȘTI INCOMOZI CUM A FĂCUT EL. DAR EL A OBOSIT FOARTE REPEDE ȘI SA PUS JOS CA O CLOSCA A MUNCIT FOARTE MULT PENTRU ROMANII ȘI ROMÂNIA O SPUNE CONDICA LUI PREZIDENȚIALĂ DIN 1041 DE ZILE 570 NU SA DUS LA MUNCA. I S A FĂCUT SETE DE LAPTE. A DOUA ZI A PLECAT LA PLIMBARE PE BANI NOȘTRI DIN TAXELE ȘI IMPOZITELE PLĂTITE DE NOI LA. BRUXELLES DUPĂ AJUTOR LA PREȘEDINTELE PARTIDULUI. POPULAR EUROPEAN(P. P. E.). ACESTA LA BINECUVINTAT IA DAT SA BEA LAPTE(LA PUS ÎN GENUNCHI) ȘI IA SPUS DE AICI DE LA NOI SE REZOLVA DOAR TU PUNEȚI SLUGILE S. R. I,. ȘI S. T. S. LA MUNCA. AȘADAR NESUFERITE SLUGI APRINDEȚI CALCULATOARELE, ÎNCĂLZIȚI CALORIFERELE ȘI TURATI LA MAXIM SOFTUL S. T. S. ȘI FALSIFICATI VOINȚA DE VOT A ROMANILOR CUM ATI MAI FĂCUT-O DIN 2005 ÎNCOACE. PENTRU MAI MULTA SIGURANȚĂ A TRIMIS PĂPUȘĂ GONFLABILA CU GURA OBRAZNICA(LUDOVIC ORBAN) SA SE INTILNEASCA LA ZAGREB ȘI SA CERȘEASCĂ ÎNCĂ UN MANDAT DE 5 ANI DE ZILE DE LA ZBIRCITA DE MERKEL CEA CARE A DISTRUS FAMILIA LUI HELMUT KOHL ȘI EUROPA ȘI LA PUS PREȘEDINTE PESTE VOINȚA DE VOT A ROMANILOR ÎN 2014.

    1. Și adică ce ai vrea să spui că l-a făcut praf Dăncilă pe Iohannis? Adica da, Iohannis nu a avut o dezbatere prea stralucită, dar Dăncilă s-a făcut praf pe ea însăși. A duhnit a analfabetism și a împrăștiat aceași prostie continuă de când era marioneta pușcăriașului Dragnea. Așa că tu, pesedistule, vezi-ți de șpăgile și banii ce îi furi, că mari realizări în viață, sigur nu ai avut; probabil nici nu vei avea.

      multa rabdare are ziar bursa cu unul ca tine. multa

      Corect, "telectualul"Iohannis a transpirat din greu la meditatii ca sa-si ia cele 6 case! Ghinion stimabile, lumea stie adevarul!..

      O moi fi vacant postul de la mica scoala din videle ?

    In secolul 21 viata a 3 oameni e mai putin importanta decat viata unui urs?Pentru moartea ursului s-a cerut destituirea prefectului de catre un oficial al guvernului,dupa moartea a 3 persoane in Timisoara s-a lasat liniste pe la guvern.

    I s-a desumflat roata dințată de la bicicletă

    .  

    Asa de multi escroci sunt in Romania ca sa sustina un om cu afaceri necurate?Cred ca a facut si PSD greseli prin care a indepartat unele partide de ei.

    Citind scrisoarea deschisa realizez disperarea Dancilei. Visul de a deveni presedinte se naruie minut cu minut. Nu pot sa ma bucur ca simte din plin ceea ce traieste zi de zi un roman de rind.

    Disperarea creata de legile romanesti este cosmarul in care ma trezesc zi de zi. 

    Din cauza asta mii de tineri pleaca din Romania....Din cauza celor ca Dancila, ce uita ca de fapt pozitia de stat ocupata temporar este pentru interesul tuturor si nu pentru buzunarul propriu.  

    Acest moment al disperarii al incultei foste prim-ministru trebuie savurat indelung.  

    Urmeaza sa ma bucur cu o sticla de sampanie bauta singur in ziua in care va deveni doar un simplu cetatean, cu o lectie de viata ce a lasat o rana profunda care nu se poate inchide pina la moarte.

    La mai mare, cucoana mare !  

    Intre un dobitoc si o proasta nu ma duc la vot.OLGUTA sau GORGHIU doua patachine de doi bani.Sa il vad pe dobitoc dupa ce castiga,nu are absolut nici o solutie si daca il aud cu acesti PSD-isti posbil sa ii sparg capul ala de imbecil mizerabil.

    1. Hi,

      I was just dropping in a quick line to know, if I could send some great article ideas your way for a guest post at your website ? 

      If you like my suggested ideas, I can then provide you high-quality FREE CONTENT/ARTICLE. In return, I would expect just a favor of a backlink fr om within the main body of the article. 

      Do let me know if I can interest you with some great topic ideas? 

      Best Regards, 

      Hassan Khan 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb