VIORICA DĂNCILĂ: "Peter Simon vorbeşte în necunoştinţă de cauză despre modificarea Legilor Justiţiei"

M.B.
Politică / 23 decembrie 2017

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

"Europarlamentarul Peter Simon vorbeşte în necunoştinţă de cauză despre modificarea Legilor Justiţiei, deşi a avut la dispoziţie informări constante şi detaliate despre situaţia reală", a declarat Viorica Dăncilă, eurodeputat PSD.

Deputata susţine că Peter Simon se exprimă public pe acest subiect în condiţiile în care nu a luat act de informările transmise de delegaţia din România în cadrul grupului S&D şi nici măcar nu cunoaşte modificările legislative discutate de Parlament, conform unui comunicat remis Redacţiei.

"Atitudinea domnului Simon este necolegială şi generată de propria lipsă de interes în a se informa exact cu privire la ceea ce se întâmplă în România. Am făcut constant informări în grupul nostru politic despre evoluţiile din ţară, iar acestea s-au aflat la dispoziţia tuturor colegilor din celelalte delegaţii naţionale. Se pare că domnul Simon nu s-a informat cu privire la acestea. De asemenea, domnul Simon nici măcar nu a citit modificările legislative discutate în Parlamentul României, ci recunoaşte că vorbeşte din auzite, preluând diverse atacuri sau dezinformări lansate de o voce sau alta", consideră Viorica Dăncilă.

De asemenea, eurodeputata susţine că a făcut constant informări cu privire la ceea ce se intampla in ţara noastră şi ca aceste informaţii s-au aflat la dispoziţia tuturor.

"Este regretabil că un coleg a ales să acţioneze astfel, este un comportament incorect; deşi noi am pus la dispoziţia tuturor colegilor toate informaţiile necesare, domnia sa a ales să facă declaraţii bazate pe neadevăruri (...) Vom susţine ca atitudinea europarlamentarului Peter Simon să fie discutată în cadrul grupului, pentru că nu putem fi de acord cu un astfel de comportament incorect, care arată rea-credinţă. Astfel de comportamente nu sunt acceptabile şi le vom contracara de fiecare dată cu fermitate", a afirmat Viorica Dăncilă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cum contracareaza doamna!?. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb