VIORICA DĂNCILĂ: Vedem cum se confirmă toate avertismentele PSD - tăieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri în masă şi noi taxe

V.V.
Politică / 7 noiembrie 2019

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, susţine că, încă din primele trei zile la Palatul Victoria, Guvernul Orban, "echipa de majorete a lui Klaus Iohannis", a început cu tăieri de salarii, scumpirea medicamentelor, concedieri în masă şi noi taxe, confirmând ceea ce PSD a anunţat de mult. "Partidul Social Democrat va fi cea mai dură, cea mai agresivă şi cea mai bună opoziţie pe care au văzut-o vreodată aceşti amatori", a transmis Dăncilă.

"Încă din primele 3 zile ale acestei guvernări vedem cum se confirmă, din păcate, toate avertismentele PSD. Guvernul lui Iohannis nici nu s-a instalat bine la Palatul Victoria şi anunţă deja tăieri de salarii în Sănătate, scumpirea medicamentelor, închiderea magazinelor cu mâncare românească ieftină, sistarea căldurii şi a apei calde în prag de iarnă, concedieri în masă şi noi taxe. Acesta este, dragi români, noul Guvern al României, echipa de majorete a lui Klaus Iohannis, oameni puşi acolo ca să răspundă la comenzi şi să îi mai asigure un mandat. Aceşti oameni s-au trezit peste noapte miniştri şi, în afară de tăieri, desfiinţări şi concedieri, nu ştiu să facă nimic", a transmis, joi seară,Viorica Dncilă, într-o declaraţie de presă.

Preşedintele PSd a vorbit despre faptul că noul ministru al Economiei vrea eliminarea imediată a subvenţiilor pentru gaz şi electricitate.

"Eliminarea subvenţiilor acum, în pragul iernii, va fi catastrofală pentru mulţi români. Ne spun că acestea vor fi dirijate "către familiile vulnerabile", dar nu s-a prezentat niciun criteriu pentru această definiţie.", a mai spus Dăncilă.

Aceasta a făcut referire şi la declaraţiile noului ministru al Sănătăţii care "îi ameninţă pe angajaţii din sistemul medical cu tăierea salariilor, iar pe pacienţi cu tăierea programelor din sănătate".

"Medicii şi cadrele medicale primesc astfel un semnal brutal că e cazul să-şi caute alte locuri de muncă, iar pacienţii stau cu frica lipsei tratamentului de care au nevoie", a mai afirmat liderul PSD.

Dăncilă susţine că noul ministru al Agriculturii nu vrea magazine cu produse româneşti şi anunţă desfiinţarea Casei de Comerţ Unirea, creată în perioada guvernării PSD.

"Noii guvernanţi nu ţin nici cu statul român, nici cu satul românesc. Acest guvern blochează producătorii autohtoni, ca România să crească importurile şi marile lanţuri comerciale să domine piaţa. 4. Premierul Orban anunţă astăzi reintroducerea taxei auto pentru prima înmatriculare, ca să mai ia nişte bani şi de la proprietarii de autovehicule", a mai afirmat Viorica Dăncilă, în declaraţia de presă.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. O mai fi vacant postul de la scoala din videle ?

    1. Postul de la Videle este retinut de duoamna dar numai cu jumatate de norma.

    O mai fi un loc liber langa Dragnea, cu 3 ani plus?

    Nu-i pt. ci se pregătește

    E pt. cine se nimerește  

    ...

    1. Cata prostie! Cand au indatorat tara 21 de miliarde ca sa plateasca bancherilor din buzunarele noastre nimeni nu a mai vociferat! Chair sunteti analfabeti rau de tot, toti comentatorii astia de 2 lei. Credit creat din neant, fara acoperire duce la datorii create din neant, false datorii!

      Esti suparat ca atunci ti-au taiat salariu cu 25% (ca am fost afectati si noi de criza globala care a pornit din USA) si acum te tin in puf pe spinarea oamenilor care muncesc in tara asta (ca de acolo iti vin banii nu din buzunarul lor)? Du-te si ia-ti un job in economia reala in loc sa sugi ca o lipitoare si tu ce poti de acolo, parazitule!

      ...

    QED.

    Femeia asta arata mult mai bine in poza din articolul asta. Are bujori in obrajori, poate comunica si ea ce fel de vin rosu a baut inainte de intrare la scena.

    Cred ca a vrut sa spuna sa vina linga ea o echipa de majorete dar a iesit altceva. (deh, vrea si ea ceva...)

    Doar citind ceea ce a spus intelegi. Datorita faptului ca stie mai multe limbi trebuie ca cineva sa traduca si din romana in romana.  

    1. Intelectualii sunt cu veorica , urari de bine alaturi de familia sa alaturi de care sa stea 24 din 24 de ore , 7 zile pe saptamana......

    Articolul este scris de VV. Adica Viorica Vasilica? Altfel nu se justifica virgula aia oribila intre confirma si toate.

    1. Nu e scris de ea , cred ca scria in ingleza....

    parca e la hora....

    1. Sau la Hoandra, colegul de table a lu' Gusa, acest "Lazar" al pesedeilor, un evazionist ordinar...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb