Vlad Voiculescu renunţă la Capitală pentru Ministerul Sănătăţii

I.Ghe.
Ziarul BURSA #Politică / 22 decembrie 2020

Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu

Noii viceprimari ai Municipiului Bucureşti sunt Horia Tomescu şi Stelian Bujduveanu

Consilierii generali ai Capitalei i-au ales ieri pe cei doi viceprimari care îl vor ajuta pe primarul general Nicuşor Dan în desfăşurarea activităţii în următorii patru ani. Deşi, de mai bine de un an, cetăţenii municipiului Bucureşti au fost informaţi că unul dintre viceprimari va fi Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii în guvernarea Cioloş, situaţia s-a schimbat în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie şi a negocierilor pentru formarea viitoarei coaliţii de guvernare.

În urma negocierilor dintre PNL, USRPLUS şi UDMR, funcţia de ministru al Sănătăţii a revenit formaţiunii politice condusă de copreşedinţii Dan Barna şi Dacian Cioloş. În consecinţă cei doi au decis să îl nominalizeze pentru funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu, singurul membru al USRPLUS care a mai ocupat această demnitate.

Astfel că ieri, consilierii generali ai Capitalei au fost nevoiţi să aleagă pe altcineva în locul lui Voiculescu. Consilierul general Vlad Voiculescu a anunţat, în debutul şedinţei CGMB, că Horia Tomescu este propunerea grupului USRPLUS pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

Stelian Bujduveanu (PNL) şi Horia Tomescu (USRPLUS) sunt noii viceprimari ai Capitalei, în baza votului exprimat în şedinţa de luni a Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Din totalul de 52 de voturi exprimate, 4 au fost anulate. Stelian Bujduveanu (PNL) a întrunit 33 de voturi favorabile, Horia Tomescu (USR PLUS) 32 de voturi favorabile, Florentina Gherghiceanu (PSD) - 15 voturi, iar Anca Raiciu (PSD) - 12 voturi.

Horia Tomescu are 41 de ani şi de 16 ani este medic stomatolog. Stelian Bujduveanu s-a alăturat Partidului Naţional Liber în 2012, a fost şeful tineretului liberal TNL Bucureşti şi liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei. Stelian Bujduveanu este licenţiat în drept, deţine un master în Dreptul Uniunii Europene, şi este doctorand în Drept Administrativ în cadrul Şcolii Doctorale a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Bujduveanu a fost în cursul acestui an consilier al ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. Portofoliile aflate în coordonarea viceprimarului PNL sunt: transporturi, infrastructură, patrimoniu şi relaţia cu mediul de afaceri, arată PNL într-un comunicat de presă.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cum ??? De la oscior la CIOLAN !!!

    Bine ca macar nu le distruge pe amandoua deodata, satanistul asta sorosist-neomarxist!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb