VOICULESCU, DESPRE ÎNCURCĂTURA PRIVIND CEA DE A ŞASEA VICTIMĂ DE LA BALŞ: "O greşeală birocratică"

A.P.
Politică / 30 ianuarie 2021

"O greşeală birocratică"

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, cataloghează drept "o greşeală birocratică" faptul că Ministerul Sănătăţii a anunţat, iniţial, că a şasea persoană decedată în urma incendiului de la Institutul Matei Balş este o femeie de 58 de ani, după care a revenit, precizând că pacientul decedat este, de fapt un bărbat de 70 de ani. Ministrul susţine că nu a existat "niciun moment delicat" care să implice familia pacienţilor victime, scrie News.

"După cunoştinţa mea - recunosc că am aflat de asta abia ceva mai târziu - după cunoştinţa mea, familia a fost informată imediat, deci nu a existat niciun moment delicat, care ar fi fost extrem de regretabil pentru familie. Altfel e o greşeală birocratică, din câte înţeleg", a declarat ministrul Sănătăţii sâmbătă, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări .

Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă după amiază, decesul unui al şaselea pacient care se alfa în pavilionul 5 a Institutului Matei Balş în momentul izbucnirii incendiului. Iniţial ministerul a anunţat că este vorba despre o pacientă de 58 de ani, pentru ca ulterior să revină cu menţiunea că pacientul decedat este un bărbat de 70 de ani care beneficia de suport respirator.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. O rusine de om, acest Voicurulescu

    voi cu beleaua asta nu prea ar mai trebui sa scapati, la cine dreaqu nu plecati fi-v-ar mama de panglicari nemancati

    Familia a fost anunțată imediat că ce, că femeia respectivă nu a mai murit sau cum?

    Absolut grotesc ce se petrece în grota lu Vlad Voiculescu. 

    Rezistentul voiculescu nu mai vrea proteste,cica sunt politice,timp de trei ani au manipulat prostimea iar acum realizam ca nu sunt in stare de nimic,sunt mai prosti ,idiotii si hotii decat"ciuma rosie"

    Viermele securist-neomarxist, tot vierme ramane! Intotdeauna da vina pe altii, dar el care pastoreste sistemul, nu e vinovat cu nimic! Oricum, papusarii care l-au pus in acesta functie, i-au stabilit 3 tinte de indeplinit: 1. sa distruga definitiv tot ce-a mai ramas din Sistemul national de sanatate(lovit puternic de toate guvernarile de dupa '89); 2. toate resursele financiare si materiale ale statului destinate Sistemului national de sanatate sa le directioneze apoi catre actorii privati din sanatate, controlati ori de catre Servicii, prin interpusi(ca in cazul Condrea), ori de catre rechini externi; 3. asigurarile de sanatate care conteaza cu adevarat sa fie doar pt cei care platesc regeste pt ele, iar pt ceilalti, "Dumnezeu cu mila" sau "scapa cine poate"!

    1. "3. asigurarile de sanatate care conteaza cu adevarat sa fie doar pt cei care platesc regeste pt ele, iar pt ceilalti, "Dumnezeu cu mila" sau "scapa cine poate"!"...foarte multi dintre noi platim deja regeste CAS pentru ce? daca mergi la urgente te asteapta haos..ore de asteptare in sali mizere pus pe paturi intre aurolaci, oamenii strazi sau personaje de etnie care nu au contribuit un leu in viata lor dar beneficiaza de mai multe servicii medicale decat noi cei care contribuim lunar. Ai ajuns vreodata la urgente? nu ai ajuns..altfel nu mai e durea si te freca grija atat de cei care nu platesc nimic in tara asta dar au drepturi mai mari decat prea putinii care platesc.Nu ai trait experiente de groaza, de purgatoriu in camerele ATI ca sa intelegi ce spun... "Scapa cine poate" este acum. Corect este "scapa cine merita si cine contribuie".

      De unde stii tu, ca n-am ajuns acolo unde zici? Sau, doar vorbesti ca sa te afli in treaba? Iar in viitorul sobolanului Voiculescu , dupa cum spuneam, oamenii strazii nu vor mai beneficia deloc de ingrijire medicala, oamenii de rand carora li se retin lunar contributiile de sanatate(adica pulimea, in viziunea autoritatilor), vor beneficia de o ingrijire insignifianta(adica un consult, o injectie , niste analize banale si niste retete medicale compensate),iar cei care vor avea asigurari private de sanatate platite regeste, vor beneficia de adevarata ingrijire!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb