VOICULESCU: "M-am cerut amendat, îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată"

J.P.
Politică / 31 martie 2021

"M-am cerut amendat, îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată"

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, că "s-a cerut amendat" şi a cerut din nou scuze pentru că nu a purtat mască în spaţiul public, conform Agerpres.

"Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel", a spus Voiculescu, la Guvern.

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că are "toleranţă zero" în ceea ce priveşte nerespectarea de către membrii Cabinetului său a regulilor de protecţie sanitară, precizând că a sunat-o, miercuri dimineaţă, pe ministrul Muncii, Raluca Turcan, pentru a plăti amenda cuvenită, întrucât a fost surprinsă că nu poartă mască în spaţiul public.

"Nu este niciun dublu standard, le-am cerut tuturor celor... şi celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Raluca Turcan am sunat-o azi-dimineaţă, i-am spus să se prezinte, să plătească amenda singură, şi toţi cei care încalcă legea vor trebui să plătească. (...) E toleranţă zero în ceea ce priveşte membrii Cabinetului meu, dar toţi românii trebuie să respecte legislaţia", a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, întrebat despre "un dublu standard" între cetăţeni, pornind de la faptul că miniştrii Turcan şi Voiculescu au fost surprinşi că nu au purtat mască în spaţiul public.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Pur si simplu iti vine sa vomiti, cand il auzi si il vezi pe sobolanul asta neomarxist, pe care-l apucasera crizele de ras, cand se referea la restrictiile impuse sclavilor mammaligari! Daca vrei sa cureti o parte infima din rahatul moral si profesional, in care esti scufundat pana-n gat, da-ti demisia, impostorule! Altfel, mars de-aici!

    1. un gunoi

    Nu trebuie sa ceri sa te amendeze, politia trebuie sa te salte, sa te bage la duba si sa-ti deschida dosar penal. Neoficial si fara martori sa-ti dea si niste scuipati intre ochi.

    1. Nu amendat,demis excrocule

    "cine se scuza se acuza"

    cand e vorba de Șoșo guraliva ca "vorbeste cu precipitatii si spume " ca să facă rost de procese si clienti , "vă moare guvernu" in fata ei si a altor țațe politice gen "killer bones" ce fac asta ostentativ tot timpul să strangă cati mai multi "gură cască" să-i poată scuipa in gură cand o să-si "vadă interesul" atins.  

    Ar trebui sa fii batut cu legea peste ochelarii de papagal penal, AFORISITULE !

    Reguli care nu sunt Legi, Legi care nu sunt Reguli... Constitutional vorbind!

    Toate deriva si se supun, daca o fortam constitutional, Legii "Caz de Forta Majora". 

    semnat comenturi "cretine" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb