William LaPlante a vorbit despre investiţiile în lanţul de aprovizionare al SUA

V.G.
Internaţional / 8 septembrie 2022

William LaPlante a vorbit despre investiţiile în lanţul de aprovizionare al SUA

Investiţiile în lanţul de aprovizionare sunt de o importanţă vitală pentru Departamentul Apărării al SUA şi pentru securitatea naţională, a declarat subsecretarul Apărării pentru achiziţii şi susţinere, potrivit site-ului oficial al Departamentului Apărării al SUA.

William LaPlante a susţinut ieri un discurs principal în cadrul Conferinţei de ştiri pentru apărare din 2022.

"Ceea ce mă îngrijorează sunt contractele ferme cu preţ fix, care sunt majoritatea contractelor celor mai mulţi furnizori către Prime sau cu oricine altcineva sau cu guvernul... Dacă sunteţi într-un contract FFP care a fost semnat în 2020, este Trebuie să fie nasol când este 2022, cu o rată a inflaţiei de 10%. De asta mă îngrijorează", a spus el, adăugând că este îngrijorat în special de furnizorii mici care ar putea cădea mai uşor.

"Departamentul va publica în curând îndrumări suplimentare pentru a oferi mai multă flexibilitate ofiţerilor contractanţi pentru a face faţă efectelor inevitabile ale inflaţiei asupra lanţului de aprovizionare", a spus LaPlante.

LaPlante a spus că DOD a închis linia de producţie de rachete Stinger în 2008, producţia Sistemului de rachete de artilerie de înaltă mobilitate a fost închisă între 2013 şi 2017; iar linia de producţie de rachete Tomahawk era abia activă. "Apoi, brusc, Ucraina a avut nevoie de acele arme", a adăugat el.

Departamentul semnează contracte multianuale pentru nave şi avioane, dar nu şi pentru muniţie, a spus el. "Trebuie să o facem (pentru muniţii), pentru că asta va stabiliza lanţul de aprovizionare. Asta va trimite un semnal industriei să spună că sunt implicaţi pe termen lung şi ne putem asuma angajamentul", a mai declarat LaPlante.

Departamentul lucrează cu Congresul pentru a încerca să obţină un fond care să menţină liniile de producţie de muniţie deschise şi în funcţiune, astfel încât atunci când apare un caz de vânzare militară străină, cum ar fi pentru Taiwan, muniţia să fie disponibilă.

Potrivit LaPlante, contribuabilii americani trebuie să se simtă confortabil cu liniile de aprovizionare care produc lucruri pe care SUA nu le vor folosi niciodată, dar ar putea fi necesare în locuri precum Taiwan sau Ucraina.

LaPlante a mai menţionat că trebuie făcute investiţii pentru redundanţa clădirii ca rezervă în cazul în care apar probleme cu un furnizor, adăugând că departamentul a făcut paşi în această direcţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb