ZIARUL BURSA

08 februarie 2022
Ediţia din 18.09.2024
Nicu Marcu

PREŞEDINTELE ASF I-A SUPĂRAT PE AMICII SĂI LIBERALI Nicu Marcu va fi audiat în Parlament, din cauza triplării preţurilor poliţelor RCA

George MarinescuPolitică / 8 februarie 2022

Mai mulţi membri marcanţi au solicitat, în şedinţa Biroului Executiv al PNL, demiterea lui Nicu Marcu din fruntea ASF  

Adrian-Felician Cozma, vicepreşedinte PNL: "Nu putem accepta ca persoanele din conducerea ASF să se comporte ca nişte analişti care vin să ne spună ce nu se poate"

Nicu Marcu, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), va fi audiat într-o şedinţă comună a comisiilor reunite de buget-finanţe, bănci şi piaţă de capital ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, în legătură cu explozia preţurilor poliţelor RCA, a decis ieri Biroul Executiv al PNL, conform deputatului Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice liberale.

Pierderi de sute de miliarde de forinţi pentru Banca Naţională a Ungariei

Pierderi de sute de miliarde de forinţi pentru Banca Naţională a Ungariei

V.R.Bănci-Asigurări / 8 februarie 2022

Rezultatul negativ este primul sub mandatul guvernatorului György Matolcsy, preluat în 2013, respectiv al şaselea din ultimii 23 de ani Opoziţia din Ungaria acuză banca centrală că "a devenit una dintre cele mai neruşinate şi profitoare instituţii din ultimii 12 ani", fiind "un stat necontrolat în cadrul statului" 

Banca Naţională a Ungariei (MNB) a încheiat anul 2021 cu rezultate financiare negative pentru prima dată de la preluarea mandatului de guvernator de către György Matolcsy, în 2013, şi pentru a şasea oară în ultimii 23 de ani, transmite site-ul economic Mfor, preluat de hungarytoday.hu.

A meritat independenţa?

Cătălin AvramescuEditorial / 8 februarie 2022

Cătălin Avramescu

Este dur să îi spui cuiva, în faţă, că a apucat-o pe o cale greşită. Însă adesea este necesar. Altfel, omul se leagănă în iluzii. Şi nu are nicio şansă să se îndrepte. Nu îi eşti prieten dacă îl minţi sau dacă te faci că nu observi.

ASF se laudă cu evoluţia şi stabilitatea pieţei de asigurări

ÎN TIMP CE PNL ÎL CHEAMĂ PE NICU MARCU LA AUDIERI PENTRU SCUMPIREA POLIŢELOR RCA ASF se laudă cu evoluţia şi stabilitatea pieţei de asigurări

M.G.Bănci-Asigurări / 8 februarie 2022

Eşecul în supravegherea pieţei de asigurări RCA s-a transformat într-un veritabil succes de gestiune a crizei pentru oficialii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), care au ajuns să se laude cu "absorbţia şocului creată de ieşirea de pe piaţă a celei mai mari companii la acel moment, City Insurance".

"Piaţa noastră de capital este fie subevaluată, fie nepopulară în ochii investitorilor"

PRIME TRANSACTION: "Piaţa noastră de capital este fie subevaluată, fie nepopulară în ochii investitorilor"

A.I.Piaţa de Capital / 8 februarie 2022

"Estul Europei este mai puţin căutat de investitori, fapt care face ca şi emitenţii din România să aibă, în termeni relativi, evaluări mai modeste decât cei din Occident", conform societăţii de brokeraj 

Piaţa noastră de capital este fie subevaluată comparativ pieţele externe, fie nepopulară în rândul investitorilor pe cât ar fi normal judecând după rezultatele companiilor, fie câte puţin din ambele, se arată într-un raport de analiză publicat la finele săptămânii trecute de casa de brokeraj link: Prime Transaction, semnat de Marius Pandele.

Dacian Cioloş rămâne simplu membru al partidului

SCHIMBARE LA VÂRF ÎN USR Dacian Cioloş rămâne simplu membru al partidului

George MarinescuPolitică / 8 februarie 2022

Dacian Cioloş a demisionat din funcţia de preşedinte al USR, deoarece Biroul Naţional i-a respins programul de reformare a partidului Cătălin Drulă devine preşedinte interimar până la Congresul extraordinar al USR ce va fi organizat în acest an 

Dacian Cioloş a demisionat, ieri, din funcţia de preşedinte al USR, funcţie al cărei interimat va fi asigurat ce vicepreşedintele Cătălin Drulă în perioada următoare, până la alegerea unui nou preşedinte de către Congresul partidului.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 8 februarie 2022

MACRO NEWSLETTER 8 februarie 2022

Macroeconomie / 8 februarie 2022

Producţia industrială din Germania şi-a accelerat scăderea anuală în decembrie 2021, până la 4,1%, de la 2,2% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare neaşteptate, de 0,3%, după un avans de 0,3% în luna anterioară.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo