AUR a aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European

R.S.
Politică / 19 iunie

 AUR a aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European

Toţi cei şase europarlamentari AUR au aderat la Grupul Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Ne-au cântat prohodul, dar s-au înşelat! Europarlamentarii AUR vor activa în cadrul Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR), cel mai important grup conservator din Parlamentul European. Sper ca alături de celelalte guverne conseratoare din ECR să asigurăm prosperitate naţiunilor europene şi să oprim ideea unui suprastat federal european", a declarat preşedintele AUR, George Simion, potrivit comunicatului.

Conducerea ECR a aprobat în această după-amiază, cu unanimitate de voturi, integrarea europarlamentarilor AUR în grup, urmând să lupte, de la Bruxelles, umăr la umăr pentru interesele europenilor.

AUR a trimis în Parlamentul European, ca urmare a votului de la alegerile din 9 iunie, şase apărători ai patriei: Cristian Terheş, Claudiu Târziu, Gheorghe Piperea, Adrian Axinia, Georgiana Teodorescu şi A.S. Sturdza Şerban Dimitrie, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Nu asta e solutia. Despre alte subiecte de esenta trebuie sa vorbim. NU am auzit vreun partid atacand cauza sclaviei statelor si a indivizilor. Trebuie sa ai si curaj dar si sa vezi cauzele pentru a le inlatura. In rest doar un loc caldut bine platit.Nu ne puteti apara cu asemenea idei, care nu ajuta. Aveti nevoie de consiliere...deoarece vorbiti doar despre identitate, valori traditionale...Poti sa le obtii dar sa mori de foame sa continui sa te imprumuti la bancile comerciale care emit credite din vant. Despre asta sa vorbiti si aveti admiratia mea.Cum sa scapam de aceste credite fictive si de aceste datorii fictive....

    Europa trebuie creata de la 0..nu ai ce reforma...o noua paradigma mai umana...M-as fi inscris si eu in AUR daca as fi vazut ca doriti sa schimbati ceva in directia cea buna pentru toti Europenii, nu doar pentru unii romani. Cine este in PE apara interesele tuturor europenilor. Foarte multi o duc la fel de rau ca majoritatea romanilor si ei sunt in aceeasi barca. Oare nu se paote negocia cu diplomatii rusi ca sa scapam de dialogul cu generalii rusi? Oare un nou model societal nu poate veni si din Asia? China, India, Japonia, Coreea de Sud si chiar Rusia si Coreea de Nord...au putea colabora cu elitele occidentale pentru valori comune tuturor fiintelor umane. Ce rost are sa ne razboim? Sa devenim carne de tun pentru interesele unora...care deja au suficient dar vor control?

    FELICITARI SI SUCCES , si pentru ca ati renuntat la macovistul basist Neamțu !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb