CGS recrutează circa 800 de noi angajaţi în 2022

G.D.
Companii / 6 iulie 2022

Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România

Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România

Computer Generated Solutions (CGS) România angajează în 2022, peste 800 de specialişti cu background tehnic, pe poziţii de reprezentanţi relaţii clienţi, back office, suport tehnic, conform unui comunicat remis redacţiei. Noile posturi sunt deschise atât pentru poziţii ce necesită prezenţă fizică în cele şapte centre de suport din Bucureşti, Braşov, Sibiu, Târgu-Jiu, Miercurea-Ciuc, Constanţa şi Galaţi, cât şi în sistem full-remote din oraşe unde nu avem prezenţă fizică.

"Ne menţinem ritmul de recrutare din ultimii ani, de peste 200 de noi angajaţi lunar, pentru ca, per total în acest an sperăm să adăugăm circa 800 de noi colegi echipei CGS România care numără, la acest moment 4.300 de angajaţi. Avem un portofoliu de proiecte în creştere substanţială, multe provenind de la companii americane din zona de healthcare, telecom şi securitate informatică, dar înregistrăm şi o extindere a celor existente ceea ce generează automat şi o extindere de capital uman în cadrul companiei", a declarat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS România.

Potrivit sursei citate, CGS România şi-a remodelat strategia de resurse umane în ultimii 2 ani şi a trecut prin procese de transformare pentru a fluidiza operaţiunile în contextul pandemiei de Coronavirus şi a noului mod de lucru. Astfel, recrutarea automatizată a dus la o scurtare a întregului proces cu aproximativ 25%, în timp ce feedback-ul oferit de candidaţi poate fi monitorizat în timp real, pentru fiecare etapă a recrutării. În medie, întregul proces automatizat durează 1-2 zile, comparativ cu 4-5 zile pentru cel standard, dar mai ales oferă acel "intelligence" de care este nevoie într-o piaţă extrem de concurenţială ca acum.

Totodată, echipele de recrutare şi resurse umane ale CGS România au reconfigurat întregul proces de recrutare şi onboarding astfel încât să aibă o adaptabilitate totală pentru toate variantele de lucru - de la birou, la hibrid şi remote 100%. Pentru angajaţii remote au fost configurate sesiunile de onboarding, training, coaching de la distanţă şi este de asemenea, livrat biroul mobil, cu echipamentul necesar de lucru.

"Deschiderea companiei către angajarea de noi colegi în sistem 100% remote a avut un impact pozitiv în evoluţia business-ului de anul trecut. Creştem nu doar business-ul CGS România, dar şi oamenii din companie. Într-adevăr, majoritatea rolurilor deschise sunt de tip entry level, dar avem şi foarte multe poziţii de specialişti. Situaţia minunată pentru colegii nostri este de a fi într-o companie în continuă creştere deoarece filozofia noastră a fost să oferim angajaţilor un carrier path, posibilitatea de a le identifica potenţialul şi a le oferi şansa de a evolua şi a deveni buni specialişti sau manageri", a mai precizat Vladimir Sterescu.

Un alt aspect important menţionat de reprezentantul companiei este legat de majorarea investiţiilor alocate pentru personalul de suport. Astfel, compania alocă resurse extinse pentru a asigura suport constant şi rapid mai ales pentru noii colegi ce vor lucra 100% remote, astfel încât aceştia să se poată adapta rapid sarcinilor şi să atingă în timp optim standardele de calitate, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb