Laboratorul Central REGINA MARIA este acreditat RENAR şi utilizează inteligenţa artificială

G.D.
Companii / 20 aprilie 2022

 Laboratorul Central REGINA MARIA este acreditat RENAR şi utilizează inteligenţa artificială

Laboratorul Central REGINA MARIA a integrat în sistemul de management al calităţii utilizarea inteligenţei artificiale şi a primit aviz favorabil, conform unui comunicat remis redacţiei. Cu ajutorul inteligenţei artificiale, specialiştii din Laboratorul Central au implementat o procedură de verificare automată a rezultatelor, procedură ce răspunde standardelor internaţionale Clinical & Laboratory Standards Institute (CLSI), şi care reduce eroarea umană şi garantează acurateţea rezultatelor.

Potrivit sursei citate, introducerea inteligenţei artificiale în laborator are multiple beneficii pentru pacienţi, oferind garanţia unor rezultate sigure, prin eliminarea erorii umane în interpretarea datelor în laboratoarele de analize. Mai mult de 50% din parametrii de laborator examinaţi parcurg această procedură, scurtând timpul de eliberare a rezultatelor şi asigurând acurateţea acestora.

"Ne uităm constant la noutăţile în domeniul medicinei de laborator şi investim resursele necesare pentru a dezvolta proiecte noi în laboratoarele noastre, cu unicul scop de a oferi pacienţilor rezultate sigure în cel mai scurt timp posibil. Proiectul de inteligenţă artificială este unul la care specialiştii noştri lucrează deja de peste 1 an şi suntem bucuroşi să fim primul laborator din ţară care a implementatat o procedură ce defineşte algoritmi de autoverificare a rezultatelor." A declarat Dr. Andreea Alexandru, director medical Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

Etalon al standardelor de performanţă în domeniu, acreditarea RENAR reprezintă confirmarea oficială a competenţei tehnice, a imparţialităţii şi integrităţii organismelor şi laboratoarelor care efectuează evaluarea conformităţii.

Laboratorul Central REGINA MARIA oferă toată gama de teste şi analize medicale, necesare pentru stabilirea cu exactitate a diagnosticului, tratamentului şi monitorizării pacienţilor. Medicii Reţelei sunt specialişti acreditaţi să utilizeze cele mai noi tehnologii de laborator.

Laboratoarele REGINA MARIA pot deservi peste 30.000 de pacienţi pe zi şi au o capacitate de peste 50 de milioane de teste pe an. Reţeaua deţine 38 de laboratoare şi peste 100 de puncte de recoltare în toată ţara şi numără mai mult de 500 de specialişti în domeniul analizelor medicale de laborator, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb