SINDICATUL GARANTARE CERE DEMISIA SILVIEI CIORNEI: "Programul Prima Casă este periclitat de inconsecvenţa şi inconsistenţa deciziilor preşedintelui FNGCIMM"

Adina Lateş
Bănci-Asigurări / 4 februarie 2016

Sindicatul salariaţilor Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii a transmis Guvernului o scrisoare deschisă în care, în numele unui grup de 100 de angajaţi din totalul celor circa 160, solicită demisia preşedintelui - director general al instituţiei, Silvia Ciornei.

"Aţi dat dovadă de incapacitate în organizarea activităţii şi v-aţi concentrat doar pe aşa zisa eficientizare prin reducerea costurilor, scăpând din vedere faptul că, la fiecare sută de mii economisită prin scăderea cheltuielilor, veniturile s-au diminuat cu mai mult de 400 sute de mii.

Nu numai că nu aţi adus vreo soluţie viabilă în acesşti ani, dar proasta dumneavoastră gestionare a afectat şi programul Prima Casă, la implementarea şi dezvoltarea căruia nu aţi contribuit cu nimic şi care a mers bine până la numirea dumneavoastră la conducere, dar a cărui continuitate este acum periclitatp de inconsistenţa şi inconsecvenţa deciziilor dumneavoastră.

Noi, cei 100 de salariaţi cu experienţă, pe care dumneavoastră acum îi desconsideraţi şi hărţuiţi am contribuit la lansarea şi implementarea celui mai de succes program guvernamental - Programul Prima Casă, pe care dumneavoastră acum îl distrugeţi", se arată în documentul asumat de Sindicatul Garantare.

Angajaţii FNGCIMM spun că băncile "ne-au întors spatele de când dumneavoastră aţi preluat conducerea", reducând semnificativ colaborarea cu instituţia de garantare a statului.

"În unele cazuri nu se mai solicită garanţia FNGCIMM nici măcar la prelungirea creditelor acordate iniţial cu garanţia statului", subliniază sindicatul.

În opinia salariaţilor FNGCIMM, instituţia are nevoie de un conducător care să fie capabil să îşi asume răspunderea.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb