VELUX îşi extinde portofoliul cu noi produse şi accesorii ergonomice, care simplifică procesul de montare

A.F.
Miscellanea / 25 aprilie 2023

 VELUX îşi extinde portofoliul cu noi produse şi accesorii ergonomice, care simplifică procesul de montare

VELUX, companie cu o experienţă de peste 80 de ani în fabricarea de produse de calitate şi prietenoase cu mediul, a lansat recent noi modele de ferestre de mansardă şi accesorii, care mizează pe o ergonomie mai mare, contribuind, în acelaşi timp, la angajamentul companiei de a ajunge la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de produse până la sfârşitul anului 2023, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, astfel, anul acesta, VELUX a introdus în gama de produse un nou mâner funcţional şi ergonomic, disponibil pentru toate modelele de ferestre standard (GZL, GLL şi GLU), oferind o soluţie îmbunătăţită pentru clienţii interesaţi de calitate şi confort. Fereastra de mansardă cu deschidere manuală de sus este opţiunea optimă pentru majoritatea înălţimilor de montaj a ferestrelor de mansardă, datorită poziţiei mânerului care permite amenajarea spaţiului în funcţie de preferinţe. Noile modele sunt echipate cu izolaţie termică ThermoTechnologyTM şi cu dispozitive suplimentare de cauciuc, care oferă o protecţie eficientă din punct de vedere energetic împotriva frigului şi a curenţilor de aer. În plus, ferestrele de mansardă GLL din lemn de pin şi GLU din lemn de pin învelit în poliuretan sunt disponibile acum în 3 dimensiuni noi (55x98 cm, 66x140 cm şi 78x160 cm).

Noua ofertă de ferestre verticale în varianta cu 3 foi de sticlă şi dimensiuni variate, permite clientului să aleagă fereastra de mansardă potrivită, indiferent de dimensiunea spaţiilor, lăsând să pătrundă mai multă lumină naturală în interior.

VELUX lansează fereastra GXL pentru accesul facil şi sigur pe acoperiş

Potrivit reprezentanţilor VELUX, un design inteligent implică nu numai o locuinţă perfectă la momentul predării cheii către proprietar, ci şi uşurinţa şi siguranţa în întreţinerea acesteia. Prin urmare, VELUX introduce o nouă fereastră pentru accesul pe acoperiş (GXL), echipată cu un pachet de 3 foi de sticlă pentru economisirea energiei şi cu un mâner ergonomic, similar cu cele de la noile ferestre GZL şi GLL. Fereastra este realizată din lemn de pin natural de înaltă calitate, cu dimensiunea 66x118 cm şi facilitează accesul pe acoperiş pentru întreţinere, garantând în acelaşi timp siguranţa locatarilor.

În spiritul durabilităţii şi a eficienţei energetice, care să ofere un nivel optim de confort indiferent de anotimp, noua ofertă VELUX de montare completă a ferestrei de mansardă include atât garniturile standard, cât şi produse de izolare de calitate superioară, pentru un climat interior ideal şi eficienţă energetică garantată.

Totodată, pentru a simplifica procesul de montare, VELUX a introdus şi pachetul de montaj Basic: ramele de etanşare 0000 au fost înlocuite cu modelul 1000 (cum ar fi EDW MK06 1000), care includ folia hidroizolatoare şi jgheabul de drenaj VELUX BFX. De asemenea, majoritatea ambalajelor pentru ferestre nu conţin plastic, iar până la sfârşitul anului 2023, VELUX intenţionează să ajungă la zero ambalaje din plastic în portofoliul său de ferestre.

"La VELUX rămânem consecvenţi în furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate şi în realizarea de soluţii adecvate pentru nevoile variate ale clienţilor. Produsele nou introduse vor îmbunătăţi cu siguranţă calitatea vieţii clienţilor noştri şi vor aduce lumina naturală şi aerul proaspăt în casele tuturor, pentru mulţi ani de acum înainte", declară Noemi Ritea, Director de Piaţă VELUX Romania şi Moldova, precizează comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb