Wizz Air îmbunătăţeŞte centrul de training de la Budapesta

Adina Lateş
Companii / 22 februarie 2016

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi că va instala un simulator avansat de cabină de pilotaj la centrul de pregătire pentru echipaje, de la Budapesta, şi va creşte astfel funcţionalitatea programului pentru piloţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, simulatorul fix, dedicat aeronavelor din familia A320, va fi operaţional din această vară şi va suplimenta simulatorul complex Wizz Air, oferind companiei o flexibilitate crescută pentru a se asigura că echipajele de zbor îşi menţin standardele ridicate de pregătire. Totodată, acesta permite planificarea de alte opţiuni pentru a răspunde nevoilor de training cerute de creşterea Wizz Air din viitor.

Simulatorul, o replică fidelă a unei carlingi Airbus A320, este identic cu un simulator de zbor complet, însă fără mişcare, şi include un sistem vizual cu o calitate ridicată, cu vibraţii şi sunete, pentru a reda condiţii cât mai reale de zbor. Dispozitivul, furnizat de MPS, va fi folosit pentru trainingul piloţilor de diferite aeronave din clasa A320, inclusiv pentru obţinerea de licenţe pe tipul specific de aeronavă, şi pregătirea unor însoţitori de zbor.

Wizz Air a înregistrat o creştere cu 22% a pasagerilor transportaţi în 2015, până la 19,2 milioane, de la 15,8 milioane în 2014. Wizz Air a devenit recent primul transportator low-cost din Europa care va opera un Airbus A321ceo cu 230 de locuri, varianta curentă de producţie din această clasă, corespunzătoare aeronavelor A320 Wizz Air, cu 180 de locuri. Această decizie scade costurile de operare deja reduse ale companiei, ceea ce reconfirmă că Wizz Air, va continua să ofere tarife foarte mici pentru pasageri.

Wizz Air a fost numită recent "Value Airline of the Year 2016" de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste din industria aviatică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb