21 de consorţii interesate de construirea pasajelor rutiere de 25 milioane euro, din Arad

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 10 august 2010

Construirea a două pasaje rutiere peste calea ferată care intersectează centura rutieră a Aradului, parte din Drumul Naţional 7, a atras 21 de oferte de la constructori străini şi autohtoni, investiţia totală fiind de 25 milioane de euro.

Secretarul de stat Eusebiu Pistru, din Minis-terul Transporturilor şi Infrastructurii, a declarat, citat de Mediafax, că au fost depuse 21 de oferte pentru construirea celor două pasaje rutiere, respectiv unsprezece oferte pentru un pasaj şi zece oferte pentru al doilea.

Conform sursei citate, pasajul peste calea ferată Arad-Bucureşti va costa aproximativ 12 milioane de euro, unsprezece consorţii străine şi autohtone con-curând pentru preluarea lucrării. Al doilea pasaj, peste calea ferată Curtici-Brad, va costa aproximativ 13 milioane de euro, fiind depuse zece oferte de preluare a lucrărilor.

"În acest moment, ofertele sunt în analiză de eligibilitate şi tehnică. La unul dintre pasaje vom anunţa câştigătorul în cel mult o săptămână, iar la al doilea peste circa trei săptă-mâni. Dacă nu vor apărea contestaţii, semnarea contractelor va avea loc imediat", a precizat Eusebiu Pistru. Ofertanţii sunt consorţii mari, din ţări precum Spania, Austria, dar şi firme din România.

Reprezentanţii ministerului speră că lucrările la pasaje vor începe spre sfârşitul anului. În iunie 2009, Guvernul a aprobat construirea a două pasaje denivelate pe centura Aradului, parte din DN 7, la trecerea de nivel peste calea ferată, valoarea iniţială a investiţiei fiind anunţată la 14 milioane de euro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb