30 de elicoptere Black Hawk sosesc la baza Mihail Kogălniceanu

J.P.
Miscellanea / 24 februarie 2021

30 de elicoptere Black Hawk sosesc la baza Mihail Kogălniceanu

Aproximativ 30 de elicoptere Black Hawk ale Forţelor Terestre SUA sosesc miercuri în România, la baza Mihail Kogălniceanu, unde vor face antrenamente până pe 5 martie, anunţă Ambasada SUA la Bucureşti. Ambasada îi atenţionează pe locuitorii din zonă că este posibil să vadă "o intensificare" a zborurilor, conform Digi24.

Elicopterele Black Hawk aparţin Brigăzii 1 Aviaţie de Luptă, care face parte din Divizia 1 Infanterie, cu sediul la Fort Riley, în Kansas, şi sunt detaşate în Europa pentru o rotaţie de 9 luni, în sprijinul operaţiunii "Atlantic Resolve".

În perioada 24 februarie - 5 martie este posibil ca localnicii din zona aflată în proximitatea bazei Mihail Kogălniceanu să vadă o formaţie amplă de elicoptere în zbor, mai precizează Ambasada SUA.

"Zborurile sunt planificate între orele 8:00 şi 18:00. Se vor respecta procedurile standard de reducere a zgomotului", afirmă ambasada, care mai arată că militarii vor respecta toate măsurile de prevenţie împotriva COVID-19. Brigada va efectua proceduri de screening, testare şi carantinare în Germania, la baza de antrenament Grafenwoehr, înainte de a pleca spre destinaţiile de pe teritoriul aliaţilor şi partenerilor.

"Începând cu luna aprilie 2014, Forţele Terestre ale S.U.A. din Europa şi din Africa au coordonat eforturile terestre din cadrul operaţiunii "Atlantic Resolve" a Departamentului Apărării, prin dislocarea unităţilor din Statele Unite în misiuni de rotaţie de nouă luni în Europa. Dislocarea forţelor pregătite pentru luptă, credibile, ale Statelor Unite în Europa, în sprijinul operaţiunii "Atlantic Resolve" reprezintă o dovadă clară a angajamentului puternic, neclintit, al Statelor Unite faţă de NATO şi de Europa. Prin antrenamentele bilaterale, multinaţionale, în comun, operaţiunea "Atlantic Resolve" consolidează nivelul de pregătire, sporeşte interoperabilitatea şi îmbunătăţeşte legăturile dintre armatele aliate şi partenere", se mai arată în comunicatul Ambasadei SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb