5 to go urcă pe locul 7 în topul european al lanţurilor de cafenele, cu 600 de locaţii deschise

A.D.
Comunicate de presă / 8 octombrie

Sursa foto: 5 to Go

Sursa foto: 5 to Go

Brandul românesc 5 to go urcă pe locul 7 în topul european al lanţurilor de cafenele,cu 600 de locaţii deschise conform clasamentului publicat de Food Service, Europe & Middle East pentru anul 2023.

5 to go a avansat constant în acest top în care sunt incluse cele mai importante branduri din industrie, ocupând poziţia a 10-a în 2021 şi locul 9 în clasamentul dedicat anului 2022,

evoluţie datorată rezultatelor spectaculoase şi creşterii exponenţiale a numărului de cafenele de la un an la altul, se transmite într-un comunicat la redacţie.

Un nou pas strategic important concretizat luna aceasta pentru 5 to go este intrarea pe piaţa din Republica Moldova. Brandul a deschis prima locaţie la Chişinău şi targetează un minimum de 50 de locaţii pentru următorii trei ani, noi deschideri fiind planificate pentru începutul anului 2025.

"Cele două poziţii câştigate în topul realizat de Food Service, Europe & Middle East reprezintă un rezultat pe care am mizat încă de anul trecut, chiar dacă industria cafelei este

extrem de competitivă la nivel internaţional şi concurăm cu nume mari în acest clasament. Ne-am inspirat din modelul de business al marilor companii, adăugând întotdeauna o notă personală specifică brandului, am avut curajul de a testa piaţa, de a face lucrurile diferit, reţetă care ne-a ajutat să creăm o comunitate extraordinară, să ne îmbunătăţim rezultatele de la an la an, să câştigăm notorietate şi să devenim la rândul nostru un model de business pentru alţii. Aşteptăm rezultate foarte bune şi în Republica Moldova, chiar dacă intrarea pe o nouă piaţă este întotdeauna marcată de provocări, cu siguranţă următoarea perioadă va fi una a eficientizării proceselor operaţionale, care se petrece firesc, în timp", a declarat Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Prima locaţie din Chişinău este şi sucursală 5 to go Coffee University, un centru de training în care francizaţii şi angajaţii vor descoperi secretele cafelei de calitate şi cele mai performante tehnici de preparare, pentru a putea transforma fiecare experienţă de consum într-o poveste cu gust desăvârşit.

5 to go continuă planurile de extindere atât pe plan internaţional, cât şi în România, menţinând targetul de 650 de cafenele deschise până la finalul acestui an.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5290
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur384.5900

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb