Şapte traficanţi de droguri din Iaşi, reţinuţi de DIICOT

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 28 ianuarie 2016

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au reţinut joi şapte traficanţi de droguri, acuzaţi că au vândut peste 6 kg de cannabis în municipiul Iaşi şi alte localităţi din ţară, potrivit unui comunicat de presă DIICOT.

Paul Vlad Obreja, Andrei Ionuţ Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Răzvan Baciu, Cristian Ştefan Homoranu, Mihai Pîrcălabu sunt acuzaţi de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, iar Cristina Solomon a fost reţinută pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la trafic de droguri de risc în formă continuată, precizează sursa citată.

Procurorii susţin că, în perioada iulie 2015 - ianuarie 2016, membrii acestei grupări au procurat, comercializat şi pus în vânzare cantităţi importante de cannabis (peste 6 kg) pe piaţa ilicită din municipiul Iaşi şi alte localităţi din ţară, în scopul obţinerii de foloase materiale.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare la locuinţele membrilor grupării, au fost ridicate 1.083 de grame de cannabis, precum şi 213.700 de lei, 6.520 de euro, 300 de lire sterline şi 900 USD, sume de bani provenite din vânzarea de droguri, se arată în comunciatul DIICOT.

Persoanele reţinute vor fi prezentate joi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de doi inculpaţi a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, transmite sursa citată.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb