A izbucnit un incendiu la Spitalul CFR din Cluj Napoca

J.P.
Miscellanea / 22 noiembrie 2020

A izbucnit un incendiu la Spitalul CFR din Cluj Napoca

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a fost alertat, azi dimineaţa, în jurul orei 7.00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca. A fost nevoie de evacuarea a trei pacienţi. În saloane se aflau 11 pacienţi în momentul izbucnirii incendiului, conform G4media.

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie, aflată la etajul I al spitalului.

"Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de capacitate medie cu apă şi spumă pentru stingere incendii, o maşină de descarcerare, o autospecială cu scară şi un echipaj de terapie intensivă mobilă. Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacienţi ai spitalului", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş. Acesta a precizat că nu s-a impus evacuarea altor pacienţi internaţi la Spitalul CFR.

Baia în care a izbucnit incendiul deserva pacienţii din secţia Interne, din mai multe salaoane, iar accesul se făcea din hol. 11 pacienţi se aflau in saloane, în momentul izbucnirii incendiului.

O parte din imobilul în care funcţionează Spitalul CFR a fost construit încă din 1884. În 1918, imobilul funcţiona ca policlinică a căilor ferate maghiare. În 1919 clădirea a intră în posesia statului român, care a amenajat-o pentru a îndeplini funcţia de policlinică. Din 1945, aceasta a funcţionat ca Spital al Căilor Ferate Române. Deşi clădirea este veche, improprie, Spitalul Universitar Cai Ferate Cluj-Napoca acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, boli infecţioase, cardiologie, dermatovenerologie, endocrinologie sau diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, medicină internă, nefrologie, neonatologie, neurologie, oncologie medicală, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie , oftalmologie, ortopedie şi traumatologie, otorinolaringologie, urologie, anatomie patologică, medicină de laborator, radiologie - imagistică medicală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb