ACADEMIILE DE MEDICINĂ ŞI DE FARMACIE DIN FRANŢA: Obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19 a populaţiei cu vârsta de cel puţin 12 ani reprezintă singura opţiune realistă

J.P.
Internaţional / 11 iulie 2021

Obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19 a populaţiei cu vârsta de cel puţin 12 ani reprezintă singura opţiune realistă

Academia franceză de medicină şi cea de farmacie au precizat, într-un comunicat comun, că obligativitatea vaccinarării împotriva coronavirusului a populaţiei începând de la vârsta de 12 ani reprezintă singura opţiune realistă pentru menţinerea sănătăţii, relatează News.ro.

"În ceea ce priveşte totalul populaţiei cu vârsta de cel puţin 12 ani, obligativitatea vaccinării împotriva Covid-19 reprezintă singura opţiune realistă în ceea ce priveşte responsabilitatea personală şi angajamentul solidar de menţinere a sănătăţii proprii, a altora şi de a se ajunge la imunitate colectivă", se arată în comunicat.

"Obligativitatea se impune atunci când un vaccin eficient şi bine tolerat poate stăpâni o infecţie severă, potenţial mortală şi de necontrolat prin alte mijloace. Mai multe maladii au justificat o astfel de decizie în Franţa: variola (1902-1984), difteria (1938), tetanosul (1940), tuberculoza (1950-2007), poliomielita (1964). Mai recent, 11 vaccinuri pentru sugari au devenit obligatorii în 2017", adaugă cele două academii.

Academia de medicină şi cea de farmacie din Franţa au subliniat că este necesară solidaritate în plan internaţional în ceea ce priveşte vaccinarea. "Covid-19 întruneşte toate caracteristicile care justifică obligativitatea vaccinării", scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Singura opţiune realistă pentru menţinerea sănătăţii este eliminarea acestor 'medici' idioti, trecerea lor la alte activitati, sa culeaga banane, cacao, mango.

    1. Stiu sa se lupte pe strazi pentru libertate contra Medicinei Politiei Politice! Pot si romanii? Daca puteau nu-I lasau pe niste conducatori sa fure totul In ultimele 3 decenii si jumatate!

    Da, stim, a mai fost si acum o luna un comunicat similar.

    Ce aparent ignora dobitocii "academicieni" este faptul ca terapiile acestea genetice (pentru ca nu sunt vaccinuri ci au un efect de tipul vaccinurilor) nu sunt aprobate oficial. Sunt experimentale. Si exista conventii internationale care interzic obligativitatea participarii la experimente medicale. Niste tampiti cu diploma de prosti. 

    Tactica Ocultei este aceea de a-si scoate mai intai la inaintare slugoii satanisti, deghizati in "mari specialisti"(cum sunt si acesti slugoi impostori francezi), care sa ceara obligativitatea vaccinarii, chipurile pt asigurarea sanatatii, iar apoi la ordin, intra in scena ceilalti slugoi, cei ai clasei politico-securiste, care pun in practica obligativitatea omuciderii! O sa asistam la scenariul asta peste tot in Europa, iar singura alternativa a popoarelor de a scapa de sclavie si de "moartea venita din seringa" este daramarea regimurilor sataniste prin Revolutii, in urma carora toate aceste Iude ale neamurilor trebuie urgent executate!

    1. E clar că se urmărește impunerea administrării serurilor morții. Sunt convins că vor urma mișcări de protest împotriva obligativității vaccinării. Din păcate, sistemul va reprima necruțător aceste mișcări. Șansele de izbândă ale acestora sunt destul de mici, datorită controlului sataniștilor asupra structurilor de forță.

      Daca aceste miscari de revolta se vor confrunta direct cu fortzele Sistemului, ai dreptate, nu vor avea nici o sansa, dar daca se organizeaza ca si gherile locale pretutindeni in teritoriu, aplicand tactica hartuirii si refugiindu-se la nevoie in locuri izolate, concomitent cu cresterea rezistentei si nemultumirii populare fatza de Sistem(dupa modelul aplicat de Fidel Castro in Cuba dictatorului Batista), atunci sansele cresc considerabil!

      Săracii de voi.

      Saraca de ma-ta, care a fatat un bou retardat!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb