Acţiunile Safetech vor debuta în Piaţa Reglementată a BVB în data de 6 februarie

ANDREI IACOMI
Piaţa de Capital / 27 ianuarie 2023

Sursă foto: Facebook / Safetech Innovations

Sursă foto: Facebook / Safetech Innovations

Acţiunile companiei Safetech Innovations (SAFE) vor debuta în Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în data de 6 februarie a acestui an, după cum se arată într-un raport al societăţii publicat, ieri, pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Conform documentului, în şedinţele de 2 şi 3 februarie, tranzacţionare titlurilor SAFE în Piaţa AeRO va fi suspendată, toate ordinele existente în sistemul bursier urmând să fie eliminate după închiderea sesiunii din 1 februarie.

"Preţul de referinţă al simbolului SAFE pentru şedinţa din 6 februarie 2023 va fi preţul de închidere al simbolului din ultima şedinţă de tranzacţionare a acestuia în cadrul SMT (n.r. Sistemul Multilateral de Tranzaţionare - Piaţa AeRO)", se arată în document. "Simbolul SAFE se va tranzaţiona începând din 6 februarie 2023 în pieţele REGS şi DEALS, cu aplicarea variaţiei maxime de preţ de +/- 15% faţă de preţul de referinţă".

Safetech Innovations, companie de securitate cibernetică, este printre puţinele nou-venite în ultimii ani în Piaţa AeRO care nu a dezamăgit investitorii. Societatea a fost listată în 29 ianuarie 2021, având în prezent o creştere a cotaţiei de circa 170% (în preţuri ajustate cu majorările de capital operate de companie) faţă de ziua debutului.

Pentru primele nouă luni ale anului trecut, Safetech Innovations a raportat venituri totale din exploatare de 28,3 milioane de lei, în creştere cu 49% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi un profit net de 5,3 milioane de lei, o majorare cu 134% comparativ cu cel din perioada ianuarie-septembrie 2021. Conform unui raport al companiei, trimestrul al patrulea este pentru Safetech cel mai aglomerat al anului, în care sunt realizate cele mai multe venituri cu impact semnificativ la nivel de profit. Acest lucru a putut fi observat şi în 2021 când, în cel de-al patrulea trimestru al anului, Safetech a generat 43% din cifra anuală de afaceri şi 63% din profitul net.

Compania îşi va publica rezultatele financiare preliminare pentru anul 2022 în data de 23 februarie 2023.

Victor Gânsac şi Paul Rusu, cei doi fonatori ai dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică, deţin fiecare câte 39% din Safetech Innovations, companie a cărei evaluare bursieră se ridică la circa 216 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb