ADRIAN NĂSTASE N-A MURIT/PIESA ASTA ESTE HIT Victor(iosul) Ponta

MAKE
Ziarul BURSA #Politică / 2 iulie 2012

Imagine din videoclipul "Dan Spătaru".

Imagine din videoclipul "Dan Spătaru".

Adrian Năstase a condus doctoratul lui Victor Ponta.

Adrian Năstase este condamnat la puşcărie şi se sinucide.

Victor Ponta este acuzat de plagiat (copy/paste) şi râde.

Este lansat cântecul "Adrian Năstase n-a murit":

Varianta 1: Glonţul trece opt centimetri prin gâtul lui Năstase.

Varianta 2: Glonţul trece opt centimetri pe lângă gâtul lui Năstase.

Parlamentul hotărăşte Poanta ca premierul să ne reprezinte la Bruxelles.

Curtea Constituţională confirmă, prin copy/paste, că Bruxelles începe cu "B" de la Băsescu, iar nu Pruxelles, cu "P" de la Ponta.

Victor Ponta râde, îl scoate pe Băsescu din lista delegaţiei României la Bruxelles şi se trece pe sine (copy/paste).

USL bagă în Parlament o lege care nu-i mai dă dreptul Curţii Constituţionale să se pronunţe asupra hotărârilor Parlamentului.

Ponta râde.

Guvernul îşi trece Monitorul Oficial în subordinea sa, ca nu cumva să-şi publice decizia.

Victor Ponta râde.

Ministrul de Interne Ioan Rus zice că Năstase încă nu este deţinut, ci pacient ("Adrian Năstase n-a murit").

Medicii de la Floreasca spun că face infarct dacă-l duc la Rahova (dar, nu, n-a murit).

Fiul cel mare Andrei Năstase nu mai citeşte Testamentul politic al tatălui său, prin care ar fi zguduit clasa politică şi prin care îl defavorizează sever pe fiul cel mic, Mihnea Năstase (vezi în casetă).

-------------------------------------------

TESTAMENTUL LUI ADRIAN NĂSTASE CARE AR FI ZGUDUIT CLASA POLITICĂ

Pe Internet circulă următorul text, cu pretenţia că ar reprezenta Testamentul lui Adrian Năstase.

În mod evident este un fals, pentru că acesta nu poate fi un "Testament politic".

"Subsemnatul Adrian Năstase, în deplinătatea facultăţilor mintale şi în completă cunoştinţă de cauză am încheiat azi 20 iunie 2012, următorul testament în varianta în care în viitorul meu apropiat s-ar putea produce un eveniment neprevăzut. Prezentul act este încheiat în prezenţa avocatului Ion Cazacu şi a notarului Alexandra Grecescu.

Astfel prin prezentul testament se va împărţi averea totală de 15.459.300 euro, 15 case - 9,2 milioane de euro, 7 maşini, 10 terenuri, tablouri, bijuterii, artefacte.

1. Vila de pe str. Av. Jean Texier nr.4, sector 1 Bucureşti, în valoare de 500.000 de euro va rămâne în

proprietatea lui Andrei Năstase.

2. Locuinţa de pe pe str. Pictor Negulici nr. 18, etaj 1, ap. 2, sector 1, în valoare de 300.000 de euro va rămâne tot în proprietatea lui Andrei Năstase.

3. Locuinţa de pe str. Maresal Prezan nr. 4, et. 1, ap. 2, sector 1 Bucuresti, în valoare de 500.000 de euro va rămâne în proprietate Danei Năstase.

4. Tot Danei Năstase îi va rămâne în proprietate domeniul Cornu.

5. Apartamentul de pe str. Naum Rimniceanu nr. 2, bl. 5, ap. 130, sector 1, Bucuresti, în valoare de 70.000 de euro va rămâne lui Mihnea Năstase.

6. Tot lui Mihnea îi va rămâne şi apartamentul din Primăverii, str.Jean Baptiste Moliere nr. 10 în valoare de 65.000 de euro.

7. Dana Năstase va moşteni imobilul în valoare de 450.000 de euro, care a aparţinut mătuşii Elena Ciolan.

8. Apartamentul mamei mele în valoare 350.000 de euro îi va rămâne Danei Năstase.

9. Tot Dana Năstase va moşteni şi imobilul din Zambaccian nr.16, în valoare de 947.000 de euro.

10. De precizat că apartamentul lui Andrei Năstase, tot din blocul Zambaccian, în valoare de 210.000 euro, cumpărat de Alexandru Ion Ţiriac va rămâne definitiv în proprietatea lui.

11. Cele trei apartamente moştenite de la mătuşa Tamara în 2006, în valoarea de 400.000 de euro vor fi moştenite fiecare de Dana, Andrei şi Mihnea, de comun acord între ei.

12. Apartamentele de la mătuşa Aurelia Zachir vor fi astfel moştenite - cel din Bucureşti de 70.000 de euro îl va primi Andrei Năstase, iar cel din Predeal în valoare de 130.000 de euro, Mihnea Năstase.

13. Conturile în valoare de 125.300 de euro vor fi astfel împărţite: 25.300 de euro Dana Năstase, Andrei şi Mihnea câte 50.000 de euro fiecare.

14. De precizat că bunurile din apartamentul din Zambaccian (tablouri, mobile, cărţi, statuete etc.) în valoare de 5 milioane de euro vor rămâne Danei Năstase.

15. În plus, pictura modernă şi contemporană (uleiuri pe pânză) în valoare de 18.287 RON (obţinute până în 1989 ) şi 56.629 euro (în perioada 1990-2004), precum şi uleiuri pe lemn în valoare de 12.900

RON şi 14.700 dolari, ce totalizează 77.800 euro vor fi moştenite tot de Dana Năstase.

16. Terenul din Cornu - 350.000 euro îi va rămâne Danei Năstase.

17. Cel de-al doilea teren din Cornu, intravilan în valoare de 500.000 de euro îi va reveni lui Andrei Năstase.

18. Terenurile din Baloteşti în valoare de 2,63 milioane euro îi vor reveni lui Andrei Năstase, iar cele din Corbeanca de 2,3 milioane de euro lui Mihnea Năstase."

Textul de pe Internet afirmă că "Testamentul continuă cu maşinile, terenurile din Bucureşti....şi se

întinde pe încă patru pagini."

Un al doilea indiciu asupra falsităţii textului este că nu menţionează distribuirea restului de vreo 950 de milioane de dolari (Cornel Nistorescu a afirmat, prin anii 2003-2004, ca averea lui Adrian Năstase s-ar fi ridicat la un miliard de dolari), deşi ar exista vreo patru variante ale unei explicaţii plauzibile; 1. Testamentul să fi fost falsificat de Năstase, fie pentru că n-avea de gând să moară (şi n-a murit, nu-i aşa?!), fie că voia să ascundă banii de Mihnea; 2. Restul îl are Dana Năstase; 3. Criza i-a decimat averea; 4. Falsificatorul Testamentului habar n-are ce avere are Năstase.

-------------------------------------------

Victor Ponta zice că n-a plagiat (copy/paste) decât 30 de pagini: "Sigur că m-am inspirat din aceste cărţi, că la Drept nu ai cum să inventezi. Am plagiat cele 30 de pagini; din 410 pagini, e totuşi o performanţă."

Medicii de la Floreasca sunt învinuiţi de favorizarea infractorului.

Poliţia îl umflă pe Năstase de la Floreasca şi îl depune la Rahova.

Adrian Năstase n-a murit.

Ponta pleacă la Bruxelles să-şi înscrie semnătura nelegitimă (în original) pe documentele europene.

Ponta zice acolo, că demisionează dacă se dovedeşte că a plagiat.

Ioan Rus zice că, de la Aristotel încoace, toată lumea a plagiat (avem un ministru de interne într-atât de cult, încât cunoaşte cuvântul "aristotel" - vezi NOTA 1).

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) constată că Ponta a plagiat 85 de pagini (copy/paste).

Ponta nu demisionează.

Ministerului Educaţiei îi retrage CNATDCU atribuţia de verificare a tezelor de doctorat.

Victor Ponta râde.

PSD spune, într-un comunicat, că toţi membrii CNATDCU sunt PDL-işti şi şi-au tras granturi de la Funeriu; ei zic că nu şi că da şi că nu.

Propusul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu zice că nu acceptă amestecul politică/educaţie şi (copy/paste) rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, Remus Pricopie (vicepreşedinte al Departamentului Educaţie din PSD) spune: "CNATDCU nu poate să pună pe ordinea de zi un subiect dacă nu există un punct de vedere al departamentului juridic din Ministerul Educaţiei".

Ponta râde.

Adrian Năstase n-a murit.

Nici Dan Spataru.

NOTA 1

Pentru cine nu ştie, pe YouTube, la adresa http://www.youtube.com/watch?v=BhMQfYKb5UE, puteţi asculta piesa muzicală a lui Boier Bibescu vs. Don Baxter, intitulată "Dan Spătaru", care are doua (şi numai două) versuri: "Piesa asta este hit / Dan Spătaru n-a murit".

NOTA 2

Despre Aristotel, Immanuel Kant a spus că a inventat ştiinţa logicii din nimic, perfectă, încheiată de la început, că nu a mai putut fi completată cu nimic nou, timp de 2000 de ani, astfel că, în Evul Mediu, Organonul aristotelic a fost doar comentat, fără să mai poată fi adusă logicii vreo contribuţie.

Este, probabil, ideea pe care se bazează ministrul Internelor ca să o facă pe deşteptul, prin copy/paste după Kant.

Îl sfătuiesc pe Ioan Rus să nu se bage unde nu-i fierbe oala.

În realitate, Kant greşeşte.

Logica aristotelică nu s-a născut din nimic, ci dintr-o puternică preocupare a timpului, pentru formele gândirii corecte.

Aristotel s-a găsit într-o puternică competiţie de idei cu Chrysipos, autorul unei logici adverse, probabilistice (se pare), ale cărui opere au fost distruse sistematic de Biserica Creştină, îndatorată lui Aristotel, care (deşi păgân) s-a împărtăşit de sanctificarea lui Toma din Aquino, cel care a demonstrat existenţa lui Dumnezeu, pe baza logicii aristotelice.

În Diogene Laertius se păstrează aprecierea: "Logica lui Aristotel este genială, dar a lui Chrysipos este divină".

Logica chrysipiană s-a pierdut cu totul, singurele sugestii despre ceea ce ea conţinea se găsesc la...Aristotel, care, ca să-l contrazică, a trebuit să menţioneze ceea ce susţinea Chrysipos.

Astăzi, sunt propuse logici cu mai multe valori de adevăr, logici modale, probabilistice, intuiţioniste.

Nu domnu' Rus, nu oricine plagiază - unii iau învăţătura în serios şi inventează, nu plagiază.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. Verificind publicarea articolului pe site, mi-a picat fisa: cel care amesteca mediul academic cu politica este Ioan Rus, ceea ce rezulta limpede din NOTA 2.

    Felicitari pentru aceasta enumerare corecta a faptelor .Intrebarea la care inca nu avem si asteptam un raspuns este ;Pana cind va rade Victor Ponta sau ,cind rasul se va transforma in ranjet si apoi in grimasa?

    1. Poate ca Make intentionat nu a mentionat zicala: Cine rade la urma , rade mai bine.

      Apoi sa vezi poante!. 

    Javra "rus ioan" nu a auzit pina acum de Aristotel si Platon . Nu ii permitea aceasta IQ-ul lui de membru al bandei de idioti nativ , clica securisto-comunista ! Cineva , tot o javra din banda , i-a sugestionat formularea . Idiotul nu are nici 7 (8) clase ! Cu afirmatia lui intareste pozitia celor care sustin ca in spatiul carpato-danubiano-pontic au ramas numai idioti .Ce cauta , in acest spatiu , indivizi ca Make ? Pentru mine este o mare enigma ! Cu a sa cultura enciclopedica nu poate fi "gustat" decit de foarte putini . Nici o data , in acest spatiu , acesti foarte putini nu vor avea un cuvint serios de spus !!

    Nu stiu ce avere are acest Make , dar cred ca nu se imbraca precum tiganul criminal "iliescu ion ilici" , nu stiu daca are macar jumatate din imobiliarele lui nastase adrian , nu stiu daca are vre o matusa Tamara . In tara tiganilor imbecili , incompetenti si hoti asemenea indivizi ca Make nu au ce cauta !  

    Cumparati , putin mai ieftin , marfuri de contrabanda din piata principala a orasului Piatra Neamt , sectorul organizat special pentru astfel de negot . 

    Marfurile sunt ale politiei . Tarabagii , rromini si alogeni , isi pastreaza o mica parte din profit !

    1. Ma lauzi atit de violent, incit ma faci sa ma tem.

      Avem numerosi oameni de buna factura si buna intentie, doar ca mass media promoveaza mahalaua - nu te lasa inselat. 

      O tara poate fi controlata usor de o mina de oameni, daca cetatenii sai se dispretuiesc reciproc. 

      Mass media este, ea insasi, manipulata sa raspindeasca dispretul.

      Nu te lasa inselat! 

      Make, aveam impresia ca Bursa on-line este un ziar economic. Nu politic ,cu tenta procotocenista! Sau sa fie caldura de vina? Considerati ca este mai important pentru toti sa ne ocupam de teza de doctorat a unui primministru decat de chestiunile majore ale UE ? In care am intrat prin prostia unei clase politice postdecembriste ?! Sau sa analizam consecintele acestui act nebunesc al lui Adrian Nastase ,respectiv dezindustrializareas tarii ,.somajul din tara si depopularea tarii ?! Va repet: este un guvern de tranzitie. Pana la alegerile din Octombrie sa Noembrie. Atat. Suntem la curent cu aparitia UPL.Adica Uniunea Popular Liberala. O facatura politica clocita de minti bolnave de putere dirijate din umbra de filozoful fara opera Sebastian Lazaroiu,si V.Magureanu. Plus altii..Precum C.Gusa... Si alti pescuitori in apele tulburi ale politicii. Precum Dan Tapalaga de la HotNews.Va sugerez alte subiecte : situatia precara a zonei euro ,lipsa de inspiratie politica a celor care vor sa ne bage in zona euro ,precum M.Isarescu, Ideea cotrocenista ,total fantezista a Statelor Unite ale Europei ,bagata in mintea jucatorului cotrocenist probabil de fostul marinar ajuns scriitor,Pavel Corut ,etc.

      Chiar asa, domnule Make, nu ne mai vorbi despre ceea ce se petrece, explica-ne ce se va petrece in 3 iulie 2025.

      chiar asa: sa ne spuna POnta de ce a renuntat la Bruxelles la niste bani europeni cuveniti Romaniei, ca sa-i faca pe plac lui Hollande, Franta

      Oare Make este in mass media ??. 

      Oare Makeface parte din Mass media??. 

      Da; si ce daca?

      Ti se pare ca ai observat o inconsistenta logica?

      Solidaritatea de bresla a ziaristilor crezi ca trebuie sa mearga pina la a-si acoperi reciproc manipularile? 

      Vedeti il doare (iarasi) in pix.

      Dixit Make. 

    Victor isi va permite orice pentru ca "ce i-am tras-o lu' Basescu" este noul hit.

    Intr-o tara in care elevii si, mai ales, parintii lor sunt revoltati ca nu mai pot sa copieze la Bacalaureat, intr-o tara in care sunt alesi primari din puscarie, plagiatul lui Ponta este ignorat de marea masa. Ca si uzurparea tuturor institutiilor de catre noua putere.

    Make, de fapt ai zis-o altadata.

    E o lovitura de stat, pe caile birocratiei, printr-un comportament primitiv.

    Cred ca chiar daca Europa prezinta fenomene cu consecinte foarte grave, Ponta si democratia noastra sint mai aproape si mai importante pentru noi, deocamdata. 

    1. Aveti grija! este doar o noua poanta. 

    Rusine pentru redactia ziarului care i-si permite in paginile unui ziar care se pretiinde serios, sa apara asemenea laturi a unor neispraviti politici. Tinet-o tot asa si faceti politica co sa va citeasca jigodiile care sunt interesati de barfe nu de probleme economice.RUSINE

    1. Domnule Tepes, dupa modul in care manuiti limba romana imi dau seama ca sunteti doctor sau (s-au pentru dumneavoastra) cel putin doctorand... RUSINE!

      Excelent pamflet! Felicitari!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb