ADVERTORIAL Această criptomonedă anunţă staking pe Ethereum după ce a strâns aproape 4 milioane de dolari

Media-Advertising / 12 iunie

Această criptomonedă anunţă staking pe Ethereum după ce a strâns aproape 4 milioane de dolari

La 11 iunie 2024, PlayDoge ($P2E) a extins distribuţia sa pe Ethereum şi a anunţat opţiunea de staking, alături de staking-ul deja existent pe lanţul BNB, în cadrul unui ICO care a adunat 3,8 milioane de dolari.

Astăzi, PlayDoge a anunţat că tokenul $PLAY este acum disponibil atât pe Ethereum, cât şi pe BNB Chain, cu BNB Chain ca lanţ principal, utilizat în ecosistemul viitorului joc P2E 8-bit.

Cumpără PlayDoge

PlayDoge combină meme-ul popular Doge cu jocul Tamagotchi din anii '90, oferind o experienţă de joc distractivă în care jucătorii pot câştiga tokenul nativ, $PLAY.

Cei care doresc să profite de creşterea potenţială înainte de lansarea jocului pot achiziţiona tokenuri $PLAY în pre-vânzare la un preţ redus de 0,00506 dolari. Preţul va creşte la 0,00508 dolari în etapa a opta, care începe în doar o zi, oferind o oportunitate de a cumpăra la cel mai mic preţ posibil pentru restul anului.

Odată ce jocul este lansat şi tokenul $PLAY este disponibil pe piaţa deschisă, există posibilitatea ca valoarea acestuia să crească rapid.

Sezonul monedelor meme şi al jocurilor P2E a început

Interesul pentru monedele meme creşte vara aceasta, CoinMarketCap înregistrând 138 de listări noi în aprilie. Capitalizarea pieţei crypto bazată pe meme a ajuns la 63 de miliarde de dolari.

Investitorii în aceste monede au văzut creşteri semnificative: Dogecoin ($DOGE) a crescut cu 142% în ultimul an, iar Floki ($FLOKI) cu 59% în ultima lună şi cu 1,232% faţă de anul trecut.

Deşi câştigurile pe termen scurt au încetinit, segmentul P2E (Play-to-Earn) al PlayDoge este în plin avânt. Piaţa globală a jocurilor video este estimată să ajungă la 665 miliarde de dolari până în 2033. Jocurile mobile P2E au o capitalizare de aproximativ 13 miliarde de dolari în iunie 2024.

Un token P2E cu o notă de nostalgie din jocurile anilor '90

PlayDoge nu este doar o altă monedă meme. Este o reinterpretare monetizată a tamagotchi-ului în Web3, folosind $PLAY ca monedă în joc.

Pasionaţii de animale de companie digitale din anii '90 sunt încântaţi de PlayDoge, care îi încurajează să redevină proprietari responsabili de animale virtuale. Îngrijirea atentă a Shiba Inu-ului virtual şi participarea la mini-jocuri aduc puncte de experienţă. Cei mai buni jucători din clasament vor primi recompense în tokenuri $PLAY şi alte avantaje exclusive.

Şi cei care au avut experienţe neplăcute cu tamagotchi-ul nu trebuie să-şi facă griji: PlayDoge este mult mai uşor de gestionat, fiind un companion mult mai tolerant decât tamagotchii obişnuiţi.

Utilizatorii pot câştiga tokenuri $PLAY pasiv prin funcţionalitatea de staking a jocului, cu un APY generos de 327% pe Ethereum şi 92% pe BNB Chain. APY-ul variază în funcţie de lanţ şi de suma staking-ului. PlayDoge combină meme-ul Doge şi jocul Tamagotchi, creând o economie vibrantă în sectorul crypto al monedelor meme.

PlayDoge: Un mix între Meme Coins, P2E şi Remake-uri de jocuri

PlayDoge aduce o reînviere a unui joc popular din anii '90, oferind o experienţă de joc captivantă, plină de nostalgia acelor ani. Anul trecut a fost considerat perioada de aur a refacerilor de jocuri. Dar chiar şi înainte de aceasta, vânzările s-au dublat între 2018 şi 2020.

Chiar şi în ciuda condiţiilor adverse din lumea crypto din 2022, industria jocurilor Web3 şi a metaversului a continuat să primească o atenţie considerabilă, cu investiţii semnificative de aproximativ 2,9 miliarde de dolari în anul precedent.

Refacerea jocului Tamagotchi de către PlayDoge ocupă un loc ideal între configurarea jocurilor, Play-to-Earn şi monedele meme. Având în vedere popularitatea segmentului P2E, nu e surprinzător că influencerii de pe YouTube, de la 99Bitcoins la ClayBro, văd PlayDoge ca următorul mare şi de top memecoin.

Remake-ul îndrăgit al Tamagotchi-ului cu $PLAY de la PlayDoge

După cum am menţionat anterior, aplicaţia PlayDoge este în prezent în curs de dezvoltare, însă această pre-vânzare activă probabil că va accelera progresul său prin etapele următoare ale planului de dezvoltare.

PlayDoge alocă jumătate din totalul de 9,4 miliarde de tokenuri, aproximativ 4,7 miliarde de tokenuri $PLAY, pentru pre-vânzare, în timp ce 12%, adică 1,128 miliarde de tokenuri, sunt destinate staking-ului.

Reţeaua de bază a tokenului $PLAY este Binance Smart Chain, acum denumită BNB Chain. Acest lucru facilitează semnificativ o eventuală listare pe Binance, odată cu succesul jocului P2E şi al tokenului său utilitar nativ $PLAY.

Listarea pe Binance, cea mai mare bursă centralizată din lume, ar putea favoriza o creştere semnificativă a valorii monedei, dat fiind că ar atrage o lichiditate considerabilă către perechile de tranzacţionare cu $PLAY.

Blockchain-ul BNB Smart Chain este o platformă dezvoltată de Binance, iar aceasta domină piaţa de schimburi cu o cotă de 49% în martie 2024.

Auditul contractului inteligent PlayDoge de către SolidProof asigură securitatea proiectului. Participarea la pre-vânzare este simplă: conectaţi-vă portofelul şi cumpăraţi $PLAY cu BNB, ETH, USDT sau carduri de credit. Urmăriţi actualizările pe X şi Telegram.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb