ADVERTORIAL Casa de modă Hermes a lansat o linie de produse cosmetice decorative inovatoare

Media-Advertising / 17 februarie 2022

Casa de modă Hermes a lansat o linie de produse cosmetice decorative inovatoare

Hermes este una dintre cele mai faimoase şi mai vechi case de modă de la Paris. Totul a început cu faptul că un tânăr tăbăcar destul de talentat, Thierry Hermes, şi-a fondat propriul atelier, care se ocupa cu fabricarea hamurilor pentru cai. Thierry s-a străduit întotdeauna să se autodepăşească şi să dezvolte brandul. În 1880, fiul său a preluat conducerea companiei şi a început imediat să extindă producţia. Astfel, în următorul deceniu, marca a devenit populară pe toate continentele şi ţările majore, inclusiv America, Asia, Africa de Nord. Astăzi, sub brandul Hermes sunt produse genţi, eşarfe de mătase, colecţii de haine şi pantofi, parfumuri, bijuterii şi o mare varietate de accesorii, inclusiv ceasuri.

Recent, marca a lansat şi o linie de mijloace cosmetice, iar produsele de debut sunt linia de rujuri Rouge Hermès, care include 24 de nuanţe. Referinţele pentru nuanţe au fost celebrele eşarfe de mătase Hermes. Acum linia include rujuri cu texturi mate şi satinate. O caracteristică notabilă a noilor rujuri sunt carcasele reutilizabile. Acestea sunt realizate din acelaşi metal care este folosit pentru genţile Hermes, iar un mecanism special vă permite să schimbaţi rujul. Creatorii au redus la minimum cantitatea de plastic care este folosit de obicei pentru ambalaj şi au folosit, totodată, şi carton reciclat pentru ambalajul exterior.

În prezent, pe lângă rujurile inovatoare, casa de modă a lansat balsamuri de buze, creioane de buze, luciuri şi alte accesorii. Pe viitor, linia de cosmetice Hermès urmează să se extindă, şi nu doar datorită noilor nuanţe de rujuri (vor fi lansate în fiecare sezon, iar unele vor fi colecţii limitate). Hermès intenţionează să producă produse cosmetice decorative şi produse de îngrijire.

De asemenea, marca dispune şi de un sortiment bogat de parfumuri, potrivite pentru orice ocazie. Toate parfumurile au o aromă seducătoare şi persistă mult timp pe piele. Acestea pot fi procurate la un preţ foarte avantajos pe magazinul online makeup.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb