ADVERTORIAL Cauti spectacol? Urmareste ofertele de pariuri sportive online pe darts!

Media-Advertising / 21 septembrie 2020

Cauti spectacol? Urmareste ofertele de pariuri sportive online pe darts!

Darts este un sport deosebit de popular atat din punctul de vedere al participarii, cat si din perspectiva mass media. Tocmai de aceea, marile case de pariuri sportive online include acest sport in ofertele pe care le pun la dispozitie in fiecare zi.

Darts a inceput ca sport de bar la sfarsitul anilor 1800, insa astazi este un sport deosebit de apreciat in lumea intreaga, iar marile competitii internationale au fonduri de premii deosebit de mari.

Poate cel mai important eveniment din calendarul competitional este William Hill PDC World Darts Championship, turneu ce are loc in fiecare an la Alexandra Palace din Londra.

Fondul de premii depaseste 2,5 milioane de lire sterline, iar castigatorul incheie competitia cu un premiu de 500.000 de lire sterline. Data fiind amploarea competitiilor, ofertele de pariuri sportive online pun la dispozitie o multitudine de optiuni tuturor impatimitilor de darts.

Cum decurge jocul?

Scopul jocului de darts este de a ajunge la zero puncte in cat mai putine aruncari cu putinta. Jucatorii incep fiecare joc cu un punctaj de 501 si trebuie sa arunce, pe rand, cate 3 sageti catre tinta. Finalul jocului trebuie marcat de o "dubla" (punctele double se afla pe inelul exterior al tintei) sau cu un "bullseye" (centrul tintei).

Cu toate acestea, jucatorii tintesc inelul interior atunci cand vor sa scada cat mai multe puncte, intrucat acesta ofera punctaj triplu. Cei mai buni jucatori din lume sunt capabili sa inchida un joc din 9 sageti, acest numar de aruncari fiind minimul posibil matematic pentru a ajunge la 0 puncte. Cu toate ca un joc de "9 sageti" este deosebit de rar, ofertele de pariuri sportive online iti dau optiunea de a paria inclusiv pe aceasta eventualitate spectaculoasa.

Pariuri sportive online pe darts

In special atunci cand pariezi live, ofertele de pariuri sportive pe darts iti aduc o multitudine de optiuni interesante, pe masura ce sansele jucatorilor scad dramatic sau cresc vertiginos.

Pentru a te bucura de divertisment si adrenalina, marile case de pariuri sportive online ofera optiuni diverse atat inainte de eveniment, cat si in timpul acestuia. Astfel, vei putea alege cele mai valoroase pariuri pentru tine si vei putea dezvolta o strategie eficienta.

Pe langa optiunile de victorie sau egal, vei avea la dispozitie si selectii de tip Handicap, astfel incat sa poti echilibra raportul de forte dintre cei doi jucatori care se infrunta in fata tintei. In plus, ofertele pe darts iti pun la dispozitie urmatoarele variante:

- Scor corect;

- Numar total de "legs" sau seturi dintr-o partida (de tipul Peste/Sub);

- Jucatorul care va avea inchiderea cu cele mai multe puncte;

- Jucatorul care va avea cel mai mare numar de aruncari cu 180 de puncte;

- Va exista sau nu un joc terminat cu numai 9 aruncari;

- Va exista sau nu o inchidere de joc cu 170 de puncte (cel mai mare scor de la care poate fi inchis un meci).

Spectacolul sportiv din darts este asigurat nu de aspectul sau calitatile fizice ale jucatorilor, ci de puterea de concentrare, tehnica si precizia acestora. Tocmai de aceea, acest sport este indragit pe toate continentele lumii, oferind meciuri memorabile si asigurand suspans cu fiecare sageata care paraseste degetele celor mai buni jucatori din lume.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb