ADVERTORIAL Cote pariuri câştigătoare Cupa Mondială 2022

Media-Advertising / 15 noiembrie 2022

Cote pariuri câştigătoare Cupa Mondială 2022

Cupa Mondială de Fotbal cu numărul 22, care se va desfăşura în noiembrie-decembrie 2022, în Qatar, este unul dintre cele mai aşteptate evenimente fotbalistice din ultimii ani. La campionat vor participa 32 de echipe de pe 6 continente, care se vor întrece în 60 de meciuri, ce se vor desfăşura pe 8 stadioane. Cu siguranţă va fi o întrecere la care vom asista la recorduri atât în ceea ce priveşte audienţele la meciuri, cât şi în ceea ce priveşte activitatea caselor de pariuri online. Tocmai de aceea, dacă nu ai încă o platformă pe care să pariezi, mai ai încă puţin timp să consulţi oferta, să deschizi un cont şi să arunci o privire la toate cotele şi ponturile care sunt disponibile în acest moment.

Cele mai importante site-uri de pariuri online sunt pregătite deja cu pagini speciale dedicate evenimentului, cu cote pentru toate meciurile din cele 8 grupe, inclusiv cu cote pariuri castigatoare cupa mondiala, Astfel, dacă ţi-ai propus să fii ceva mai activ la pariuri pentru această perioadă, ai deja la dispoziţie foarte multe informaţii, statistici şi analize, care îţi pot fi de ajutor în luarea deciziilor.

Întrucât la această competiţie se vor întrece cele mai valoroase 32 de echipe din lume, vom asista cu certitudine la meciuri foarte strânse, cu faze spectaculoase şi posibilitatea de a vedea răsturnări de situaţie chiar şi în ultimele minute ale ultimei partide, în prelungiri sau la loviturile de departajare.

Printre favorite în grupe şi la finale, avem Brazilia, Argentina, Franţa, Anglia, Germania, Olanda, Portugalia, Belgia. Pe teren vor fi prezente şi nume importante ale fotbalului, precum: Kylian Mbappe, Harry Kane, Neymar, Karim Benzema, Lionel Messi, Vinicius Junior, Cristiano Ronaldo, Raphinha, Richarlison şi mulţi alţii.

Tocmai de aceea, pe site-urile de fotbal şi pe platformele de pariuri există multe alternative şi ponturi cupa mondială 2022. Însă nu vom putea ştii cu exactitate ce se va întâmpla, până ce meciurile nu se vor desfăşura şi vom auzi fluierul de final.

Datorită climei specifice, perioada de desfăşurare a cupei a fost schimbată din luna iunie, în care eram obişnuiţi până acum, spre sfârşitul anului, în lunile noiembrie-decembrie, perioadă când atmosfera din Qatar devine ceva mai tolerabilă pentru milioanele de turişti care sunt aşteptaţi la acest campionat.

Marea finală se va juca pe 18 decembrie, dată la care este sărbătorită şi Ziua Naţională a Qatarului. Meciurile se vor desfăşura pe 8 stadioane moderne, construite special sau refăcute cu ocazia acestui Campionat Mondial.

Meciul de deschidere este programat pe 20 noiembrie, între Qatar şi Ecuador şi se va juca pe stadionul Al Bayt Stadium. Finala se va desfăşura pe arena Iconic din Lusail şi va avea ca protagonişti fotbaliştii din cele mai bune şi norocoase echipe. Faza grupelor se va desfăşura între 21 noiembrie şi 2 decembrie, optimile de finală între 3 şi 6 decembrie, semifinalele în 13 şi 14 decembrie, finala mică este stabilită pe 17 decembrie.

Dacă vrei să pariezi online, vei putea face acest lucru doar dacă îţi deschizi un cont. Vârsta minimă legală pentru activarea lui este de 18 ani.

Licenţă nr. L1160655W000329

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb