ADVERTORIAL eTukTuk lansează jocul P2E şi Presale-ul înaintează către 3,5 milioane de dolari

Media-Advertising / 7 iunie

eTukTuk lansează jocul P2E şi Presale-ul înaintează către 3,5 milioane de dolari

eTukTuk ($TUK), o criptomonedă pentru transport sustenabil îmbunătăţită cu ajutorul inteligenţei artificiale, se apropie rapid de pragul de 3,5 milioane de dolari în timpul pre-vânzării, pe fondul anticipaţiei pentru lansarea noului său joc.

Cumpără eTukTuk

Recent, a dezvăluit un joc nou numit Crazy Tuk Tuk Taxi, care se încadrează în categoria Play-to-Earn (P2E). În acest joc, utilizatorii concurează pe străzile animate din Sri Lanka, preluând şi lăsând pasageri pentru a câştiga recompense în $TUK.

Crazy Tuk Tuk Taxi a fost deja lansat în App Store-ul Apple şi în Google Play Store. O renovare a site-ului web a fost implementată odată cu lansarea, cu scopul de a intensifica interesul în jurul noului joc.

$TUK va fi utilizat în jocul P2E pentru achiziţii şi acces la conţinut exclusiv. Tokenul are, de asemenea, utilitate în ecosistemul mai larg al eTukTuk, cum ar fi staking-ul.

Preţul actual al $TUK este de $0,0325, însă în pre-vânzare preţurile urcă treptat. Următorul salt este în trei zile sau când strângerea totală ajunge la 3,7 milioane de dolari.

Revigorarea GameFi în 2024: Anul jocurilor P2E

După dominaţia memecoin-urilor în prima jumătate a anului 2024, sectorul GameFi arată o creştere semnificativă, iar capitalizarea totală recentă a sectorului a depăşit 30 de miliarde de dolari.

Cea mai notabilă performanţă vine de la Notcoin, care a crescut cu 78% în această săptămână, ajungând la o capitalizare de piaţă de 2,9 miliarde de dolari, deşi a fost lansat doar acum trei săptămâni.

De asemenea, Axie Infinity, cel mai important joc P2E din ciclul precedent, a înregistrat o creştere de 13% în această lună. În acelaşi timp, hibridul de monedă meme şi P2E, Floki, a înregistrat o creştere de 74% în această lună.

GameFi se aşteaptă să ajungă la o valoare de piaţă de 126 de miliarde de dolari până în 2032, iar acest avans este alimentat în mare parte de progresele în domeniul inteligenţei artificiale.

Aceasta conduce în cele din urmă la jocuri mai bune, mai captivante, care menţin utilizatorii implicaţi pentru perioade mai lungi de timp.

Pe măsură ce piaţa de gaming se dezvoltă şi investitorii se pregătesc pentru avansarea pre-vânzării eTukTuk, proiectul are toate premisele să capitalizeze pe termen lung.

Experienţa unică a jocurilor P2E de la eTukTuk.

Jocurile P2E din generaţia anterioară, precum Axie Infinity, se caracterizau prin concepte şi grafică bidimensionale. Cu toate acestea, eTukTuk stabileşte un nou standard, oferind un gameplay captivant şi un concept inovator.

În acest joc, jucătorii navighează pe străzile din Sri Lanka cu tuk-tuk-uri cu trei roţi, urmărind să îşi livreze pasagerii la destinaţie, având grijă în acelaşi timp de nivelul bateriei.

Evitarea altor vehicule şi navigarea rapidă prin trafic fac parte din joc. Performanţa superioară a jucătorului deblochează upgrade-uri pentru vehicul şi oraşe noi, ajutându-l să câştige mai mulţi $TUK.

Utilizatorii pot converti tokenurile $TUK în alte criptomonede sau le pot utiliza pentru achiziţii în joc şi staking. Funcţia de staking oferă deja un APY de 82%, însă acest procentaj va scădea pe măsură ce pool-ul de staking se va extinde.

4% din oferta totală de tokenuri este destinată recompenselor de staking, iar alte 6% sunt disponibile pentru achiziţionare în timpul pre-vânzării. Aceasta înseamnă 10% din oferta totală de 2 miliarde de tokenuri ale proiectului.

eTukTuk: Criptomoneda AI ecologică pe cale de expansiune.

Deşi există posibilitatea ca cea mai recentă iniţiativă a eTukTuk să îl propulseze în lumina jocurilor cripto, proiectul reprezintă o mişcare globală care vizează combaterea schimbărilor climatice.

eTukTuk utilizează tehnologia AI şi blockchain-ul pentru a facilita transportul urban curat, accesibil şi eficient în ţările în curs de dezvoltare.

Tehnologia sa AI este concentrată pe optimizarea eficienţei vehiculelor, contribuind la reducerea consumului de combustibil şi la diminuarea congestiei traficului pentru un transport mai prietenos cu mediul.

Fiecare contribuţie la pre-vânzarea eTukTuk contribuie la atingerea obiectivelor proiectului pentru un viitor mai sustenabil.

eTukTuk conduce mişcarea transportului ecologic şi inovaţiei AI, iar tokenul $TUK este crucial pentru susţinerea acestui demers. Investitorii pot cumpăra în pre-vânzare eTukTuk pe reţelele BSC şi Ethereum, folosind BNB, USDT, ETH sau card bancar.

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente evoluţii, utilizatorii pot urmări eTukTuk pe diverse platforme sau se pot alătura canalului de Telegram.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb