ADVERTORIAL: Metode ieftine şi orientate către economisire pentru înfrumuseţarea femeilor

Media-Advertising / 2 octombrie 2018

Metode ieftine şi orientate către economisire pentru înfrumuseţarea femeilor

Metode ieftine şi orientate către economisire pentru înfrumuseţarea femeilor

Despre femei se spune că nu sunt atât de orientate către economisire aşa cum sunt bărbaţii, dar, desigur, acesta este doar un mit. Femeile ştiu cum să pună banii în valoare, mai ales atunci când îşi propun acest lucru. Chiar mai mult decât atât, o femeie va reuşi întotdeauna să valorifice orice oportunitate de a economisi, de la modul în care alege să cumpere anumite produse, pe baza unei selecţii riguroase şi până la forma în care economisesc bani, înfrumuseţându-se acasă, de exemplu. Cu siguranţă că o femeie va returna banii pentru un împrumut rapid cu mult mai multă responsabilitate în comparaţie cu un bărbat, aşa că acest lucru spune totul despre puterea de a face economii a unei femei.

Poate o femeie să se înfrumuseţeze cu bani puţini?

Unul dintre punctele sensibile ale unei femei este frumuseţea acesteia, aşa că nu este de mirare că de foarte multe ori acestea "nu se uită la bani" când este vorba despre acest aspect. Cu toate acestea, o femeie ştie cum să economisească în altă parte pentru a putea dispune de resursele financiare pentru a-şi "satisface" această "plăcere vinovată". De exemplu, vor urmări toate promoţiile la îmbrăcăminte, încălţăminte sau produse cosmetice, astfel încât să cumpere la preţ redus acele produse pe care le folosesc în mod curent. Sau vor alege să înlocuiască sala şi abonamentul pe care îl plăteau la aceasta cu soluţia oferită de aparatele de fitness din parcurile publice ori cu joggingul.

Desigur, capacitatea unei femei de a se înfrumuseţa cu minimul de bani merge până acolo încât îşi va achiziţiona produse de la magazinele de tip second hand, dar de lux. Astfel, există numeroase cazuri în care femeile şi-au achiziţionat produse de brand la preţuri de câteva ori mai mici decât cele dintr-un magazin de lux. În plus, perseverenţa femeilor în acest sens nu cunoaşte limite, pentru că marile branduri producătoare de obiecte vestimentare şi de încălţăminte vând colecţiile trecute la preţuri promoţionale atunci când sunt lansate noile colecţii.

Un alt aspect în ceea ce priveşte modul în care femeile economisesc pentru frumuseţea lor şi care spune foarte multe despre felul în care acestea înţeleg să valorifice resursele financiare de care dispun este felul în care îşi creează bijuterii sau obiecte vestimentare hand-made. O femeie nu-şi va arunca niciodată bunurile, ci le va dona, iar în ceea ce priveşte produsele de tip cosmetic îşi va achiziţiona întotdeauna atât de multe încât să dispună de o rezervă (mai ales atunci când acestea sunt la preţuri promoţionale). O femeie preocupată de economisire îşi va folosi produsele într-un mod selectiv, astfel încât acestea să îşi păstreze calităţile pentru cât mai mult timp.

Iar dacă îşi doreşte să se înfrumuseţeze o să apeleze la soluţia oferită de abonamentul la un salon de cartier, pentru că în acest fel nu va fi nevoită să cheltuie sume foarte mari la unul select. Şi de ce nu, o să-şi folosească abilităţile naturale şi o să se înfrumuseţeze de una singură acasă, pentru că o femeie care ştie şi care îşi doreşte să economisească va găsi întotdeauna cele mai utile şi simple soluţii pentru a face economii, chiar şi atunci când este vorba despre înfrumuseţarea ei!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb