ADVERTORIAL Print şi marketing în lumea digitală

Ziarul BURSA #Companii / 7 iunie 2016

Print şi marketing în lumea digitală

Printul a fost mereu în strânsă legătură cu mediul de afaceri şi, implicit, cu strategiile de marketing şi publicitate prin care companiile sau brandurile aleg să comunice sau să se facă vizibile. Cu toţii ştim că, în momentele de grabă, orice secundă contează, aşa că, de la începutul acestui an Agrafa Print Services, cea mai îndrăgită companie de print din Bucureşti, vine cu ceva util în avantajul tuturor celor care aleg cea mai bună, dar mai ales, cea mai rapidă soluţie de print.

La început www.agrafa.ro a fost doar un site de prezentare a companiei Agrafa Print Services şi a produselor disponibile, însă odată cu posibilităţile pe care tehnologia şi lumea digitală le oferă, iar cei care îi cunosc deja ştiu că sunt prietenul cu tehnologie avansată din domeniul printului, au decis să vină în ajutorul publicitarilor cu un nou site, modern şi intuitiv, care oferă posibilitatea comezilor online. Ce înseamnă asta? Pentru produse standard, comenzile pot fi plasate şi procesate uşor astfel încât timpul de producţie să se diminueze semnificativ, iar produsele comandate să ajungă în cel mai scurt timp în mâna oamenilor de marketing ai brandurilor şi companiilor.

De asemenea, cu toţii stim cât de dificilă este încadrarea într-un buget de marketing, nu-i aşa? Şi ei s-au gândit la acest lucru şi au decis să simplifice treburile. Cum? Au introdus opţiunea unui calculator online, diponibil pentru majoritatea produselor şi serviciilor de print din portofoliul Agrafa Print Services. Această medotă de calcul online te ajută nu numai să-ţi calculezi singur o comandă, dar să-ţi şi planifici bugetul din timp sau să-l ajustezi în timp real. De acum nu mai trebuie să trimiţi o cerere de ofertă şi să astepţi ca cineva să calculeze comanda şi să trimită înapoi oferta de preţ. Mult mai simplu, nu?

De câteva luni, de când au deschis magazinul online, utilizatorii au fost încântaţi de noua modalitate prin care-şi pot comanda materialele promoţionale, iar comenzile s-au mărit, în timp ce perioada de producţie s-a micşorat. Cu o experienţă de mai bine de 10 ani în lumea printului digital, Agrafa Print Services vine cu o soluţie inovativă, noua platformă online Agrafa, prin care poţi plasa o comandă rapid şi cu maximum de eficacitate. Noi zicem că e "a win-win situation", şi o zicem din experienţă. Tu ce zici? Haide pe www.agrafa.ro să te convingi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb