AFACERI DE APROXIMATIV 700.000 EURO, ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI Ştefan Ecxarcu :"Global Archive Management a arhivat peste 220 de kilometri liniari de documente"

A consemnat LARISA BĂNICĂ
Ziarul BURSA #Companii / 17 august 2016

Ştefan Ecxarcu :"Global Archive Management a arhivat peste 220 de kilometri liniari de documente"

"Tehnologia este coloana vertebrală a oricărui sistem de gestiune"

Ştefan Ecxarcu este directorul Global Archive Management (GAM), companie românească, care se ocupă de arhivarea şi depozitarea documentelor. La conducerea GAM a ajuns în anul 2015, dar compania era de şapte ani pe piaţă.

În prezent, firma deţine o suprafaţă construită de depozitare de aproximativ 21.000 de metri pătraţi, în trei depozite, iar în curând va fi deschis şi al patrulea.

În acest moment, compania este pe locul al doilea din ţară din punct de vedere al volumului de arhivă deţinut în depozitele proprii.

Compania desfăşoară şi activităţi conexe arhivării, precum digitalizarea documentelor, eliberarea adeverinţelor de vechime, selecţionarea şi distrugerea documentelor.

Reporter: Ce volum de documente aţi arhivat până în prezent şi cum arată rezultatele financiare, în acest an?

Ştefan Ecxarcu: În total, 20.000 de metri cubi de documente, adică peste 220 de kilometri liniari de arhivă.

În prima jumătate a anului, am înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 700.000 euro, iar din punct de vedere al volumului de arhivă nouă preluată am depăşit deja întregul volum de anul trecut.

Reporter: Pentru anul în curs ce preconizaţi?

Ştefan Ecxarcu: În primul rând, vom dubla cifra de afaceri înregistrată până în acest moment. Mai avem în plan demararea construcţiilor pentru al patrulea depozit, pe care preconizăm că îl vom da în folosinţă în primele luni ale anului 2017.

Reporter: Ce oferiţi clienţilor?

Ştefan Ecxarcu: Clienţii primesc de la noi timp. Totodată, sunt degrevaţi de responsabilitatea asupra administrării arhivei. Le oferim o soluţie completă, care le permite să eficientizeze activitatea internă de lucru cu documente. Le mai oferim transparenţă, încredere, o comunicare deschisă şi dorinţa noastră de a deveni zilnic din ce în ce mai buni.

Reporter: Cărui public vă adresaţi?

Ştefan Ecxarcu: Ne adresăm managerilor şi administratorilor de companii, care sunt interesaţi de securitatea arhivei lor. Indiferent de dimensiunea companiei, fie că arhivează 20 de bibliorafturi sau sute de mii, asigurăm cel mai performant sistem de stingere al incendiului, pe bază de gaz inert. Acest sistem protejează nu numai împotriva focului, dar şi a apei folosită de pompieri pentru stingerea incendiului.

Reporter: Câţi angajaţi aveţi?

Ştefan Ecxarcu: Acum avem 65, dar suntem în plin proces de recrutare.

Reporter: Pe ce se focusează GAM?

Ştefan Ecxarcu: Pe client. Ne dorim ca toate business-urile cu care colaborăm şi vom colabora de-acum înainte să se simtă în deplină siguranţă cu noi. De aceea, investim în mod constant în perfecţionarea sistemelor, infrastructurii şi proceselor de care dispunem. Suntem una dintre companiile cu cea mai mare vechime pe piaţa românească. În tot acest timp, ne-am adaptat la nevoile clienţilor, în aşa fel încât să oferim servicii profesionale, eficiente şi care duc la îndeplinire promisiunile făcute.

Reporter: Cum descrieţi mediul de afaceri din România?

Ştefan Ecxarcu: Ofertant. Este o piaţă în plină dezvoltare, cu provocările specifice, dar şi cu oportunităţi atractive pentru cei care ştiu să le fructifice.

Reporter: Cât de importantă este tehnologia în prezent? Cum consideraţi că va evolua aceasta?

Ştefan Ecxarcu: Cea mai mare parte a pieţei este dominată de arhivarea fizică. Tehnologia este coloana vertebrală a oricărui sistem de gestiune a arhivei. Comparativ cu alte ţări mai dezvoltate, mai avem multă tehnologie de introdus. Cu siguranţă, în viitor aceasta va juca un rol din ce în ce mai important în gestiunea documentelor şi a datelor.

Reporter: Care credeţi că vor fi domeniile de interes pentru investiţii în următorii ani? De ce?

Ştefan Ecxarcu: Agricultura şi producţia - avem capacitate mare de producţie susţinută atât de pământ, cât şi de forţa de lucru. Avem nevoie doar de cineva care să ne spună cum să producem bine şi eficient economic.

Reciclarea este un alt domeniu, chiar dacă avem mult de recuperat faţă de alte ţări din Uniunea Europeană. Mentalitatea oamenilor a început să se schimbe, dar ne lipseşte suportul logistic.

Reporter: Vă mulţumesc!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb