Afacerile "McDonald"s" România au crescut cu aproape 30%

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 3 noiembrie 2008

McDonald"s România a înregistrat în primele nouă luni o creştere cu aproape 30% a cifrei de afaceri faţă de perioada similară din 2007, susţinută şi de procesul de modernizare a lanţului de restaurante, a declarat directorul de comunicare al companiei, Cristian Savu, citat de NewsIn.

"Creşterea cifrei de afaceri se bazează pe politica de preţuri a companiei, pe diversificarea meniului şi a ofertei, dar şi pe modernizarea restaurantelor prin introducerea de noi facilitaţi precum internet wireless gratuit", a declarat Cristian Savu.

În perioada vizată, McDonald"s România a raportat o cifră de afaceri estimată la 97,5 milioane euro, în creştere faţă de cifra de afaceri de 75 milioane de euro înregistrată în primele nouă luni din 2007.

McDonald"s România va continua şi anul viitor politica de expansiune a restaurantelor atât în Capitală, cât şi în oraşele în care compania nu este momentan prezentă. "Vom încheia anul acesta cu şase restaurante deschise, urmând ca în 2009 să continuăm cu un minim de opt unităţi noi", a mai spus Cristian Savu.

Cea mai nouă unitate McDonald"s a fost inaugurată recent în centrul comercial Liberty Center din Capitală, unde este prezent de asemenea şi competitorul său Burger King. McDonald"s România operează în peste 55 de restaurante la nivel naţional.

McDonald"s România este o filială a companiei internaţionale McDonald"s Corporation cel mai mare operator de restaurante din lume. Reprezentanţii McDonald"s au declarat la începutul lunii într-un interviu acordat Reuters că grupul îşi va grăbi extinderea pe piaţa central şi est-europeană, ca să profite de pe urma creşterii viguroase a regiunii şi a creşterii numărului de clienţi din clasa medie. Astfel, grupul vrea să investească între 1 miliard şi 1,1 miliarde dolari în restaurantele sale din Europa în 2009.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb