Afacerile "Teletrans", în creştere cu 42%

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 martie 2011

Horia Hăhăianu, Director General "Teletrans": "Ne bucurăm să putem anunţa rezultate peste aşteptări ale activităţii noastre pentru anul trecut. Chiar în condiţiile unei pieţe greu încercate de criza economică şi cu preţuri în scădere, am reuşit să optimizăm veniturile provenite de la clienţii deja existenţi şi să câştigăm clienţi noi".

Horia Hăhăianu, Director General "Teletrans": "Ne bucurăm să putem anunţa rezultate peste aşteptări ale activităţii noastre pentru anul trecut. Chiar în condiţiile unei pieţe greu încercate de criza economică şi cu preţuri în scădere, am reuşit să optimizăm veniturile provenite de la clienţii deja existenţi şi să câştigăm clienţi noi".

Operatorul de telecomunicaţii "Teletrans", controlat de "Transelectrica", a înregis-trat, anul trecut, o cifră de afaceri de 15,03 milioane euro, mai mare cu 42% faţă de anul anterior, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor companiei, creşterea anunţată a avut la bază strategia de lărgire a bazei de clienţi, noile proiecte pentru clienţii existenţi, şi de diversificare a serviciilor.

În 2010 baza de clienţi "Teletrans" a crescut cu 35%, iar cifra de afaceri generată de serviciile oferite clienţilor independenţi de acţionarul unic Transelectrica a crescut cu 11%. Profitul net pentru 2010 a cres-cut cu 23% în comparaţie cu cel al anului precedent.

Principalul obiectiv al "Teletrans" pentru anul acesta îl reprezintă reluarea investiţiilor în dezvoltarea infrastructurii, care în prezent constă într-o reţea "backbone" cu acoperire naţională şi o lungime totală de 5.000 de kilometri, plus o reţea metropolitană cu acoperire în 8 oraşe - Bucureşti, Bacău, Cluj, Constanţa, Craiova, Piteşti, Timişoara şi Sibiu.

Conform oficialilor societăţii, una din oportunităţile foarte bune ale anului trecut a fost dezvoltarea industriei producătoare de energie regenerabilă. Numeroasele proiecte de parcuri eoliene au generat pentru "Teletrans" oportunităţi de afaceri prin care compania şi-a triplat veniturile obţinute din informatică de proces. De asemenea, pe parcursul anului trecut, "Teletrans" şi-a sporit cu 7% veniturile provenite din servicii de Internet.

"Teletrans", înfiinţată în 2002, operează două reţele de fibră optică: un backbone cu acoperire naţională de aproximativ 5000 km, 9 inele, redundanţă, şi un backbone de aproximativ 4000 Km, 4 inele, redundanţă, tehnologie IP/MPLS configurate pe 8 routere de transport şi 32 routere de acces. "Teletrans" are puncte de prezenţă în 32 de municipii de judeţ, acces la reţeaua de fibră optică în peste 110 locaţii şi legături crossborder cu Ungaria, Bulgaria, Serbia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb