Agenţia 4 ACE începe o colaborare cu iNES GROUP

Comunicat 4 ACE
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 13 februarie 2007

Începând din luna februarie a acestui an, 4 ACE concepe şi dezvoltă campania de comunicare a serviciului IPTV al iNES GROUP 4 ACE-pr&publicity anunţă începerea colaborării cu iNES GROUP, unul dintre primii furnizori de acces la internet din România, pentru promovarea serviciului iNES IPTV, prin conceperea şi implementarea activităţilor de PR şi publicity.

Campania de PR şi publicity este o iniţiativă a iNES Advertising, divizia de advertising a grupului. iNES Advertising va colabora cu agenţia 4 ACE pentru derularea campaniei de PR şi va implementa campaniile ATL şi BTL pentru serviciul INES IPTV.

Acest serviciu, atât de nou la nivel mondial, poate înlocui DVD player-ul şi videorecorderul, oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmări programele preferate în orice moment - opţiunea Timeshifting. De asemenea, este compatibil cu cel mai înalt standard de calitate în domeniul transmisiunii TV - HDTV (High definition) şi sunet Dolby Digital 5.1.

"iNES IPTV reprezintă un concept interactiv total nou, care depăşeşte graniţele televiziunii prin cablu sau satelit. Servicii ca VOD (Video On Demand), jocuri "On Demand", EPG (Ghid Electronic de Programare), Timeshifting (televiziune reversibilă), vor putea să fie comunicate publicului într-o manieră profesionistă. Decizia de a alege 4 ACE, reprezintă un pas normal pentru a realiza aceste lucruri" declară Radu Rusu, Operations Manager - Divizia iNES IPTV.

"Parteneriatul cu iNES IPTV, reprezintă un challange pentru noi şi în acelaşi timp un pas normal în dezvoltarea 4 ACE. Credem în dorinţa publicului de informare asupra celui mai nou serviciu de televiziune la nivel modial şi în capacitatea noastră de a oferi informaţii cât mai exacte, în funcţie de targetul urmărit", declară Elena Olteanu.

Despre 4 ACE:

Agenţia 4 ACE este specializată în PR şi publicity ca mijloace principale de comunicare a imaginii de companie şi de produs.

Experienţa 4 ACE în promovarea imaginii de companie şi de produs implică o foarte bună cunoaştere a mass-media, organizarea de ample campanii de promovare de produs şi corporate, realizarea de strategii de comunicare şi imagine, organizarea de evenimente de promovare. Din portofoliul agenţiei fac parte P&G Beauty, Cramele Recaş, Flamingo Group, Indesit Company, MTV, Şapte Seri, Magnetique Marketing.

Despre iNES IPTV:

iNES IPTV este primul serviciu din România care oferă televiziune prin IP (Internet Protocol). Serviciul IPTV (sau "TV over IP"), disponibil în doar câteva oraşe ale lumii, este oferit acum de iNES clienţilor, prin intermediul reţelei proprii de fibră optică, utilizând o conexiune FTTH (Fiber-to-the-Home), începând cu 1 octombrie 2005.

Denumită şi "Televiziune IP", IPTV utilizează tehnici de flux video pentru a furniza programe de televiziune sau video selectate, la cerere (VOD). Spre deosebire de transmisia pe cale aeriană sau prin cablu către un televizor, IPTV foloseşte protocolul IP ca mijloc de transport şi presupune utilizarea unui IPTV set-top box pentru a decoda imaginile în timp real. În momentul în care un utilizator schimbă canalul sau selectează un program, un nou flux de conţinut este transmis de la serverul operatorului direct către set-top box-ul utilizatorului. Acest serviciu, în plină accensiune în întreaga lume, ajunge astfel şi în România, oferind publicului cele mai noi tehnologii de recepţionare a semnalului TV.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb