AGENŢIILE DE PRESĂ: Este puţin probabil ca şcolile publice din California să fie redeschise în acest an

B.B.
Internaţional / 1 aprilie 2020

Este puţin probabil ca şcolile publice din California să fie redeschise în acest an

Este puţin probabil ca şcolile publice din statul american California să fie redeschise în acest an academic, din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat miercuri inspectorul pentru învăţământ public Tony Thurmond, informează dpa.

"Date fiind actualele îngrijorări legate de siguranţă şi necesitatea de distanţare socială, se pare că elevii noştri nu se vor putea întoarce în campusurile şcolare înainte de sfârşitul acestui an şcolar. Asta nu înseamnă că vrem să sugerăm că s-a terminat cu şcoala pentru un an, ci că este mai bine să depunem toate eforturile pentru a consolida procesul de predare la distanţă", a spus Thurmond.

Înainte de aceasta, Thurmond a respins sugestiile conform cărora nu sunt speranţe pentru redeschiderea şcolilor publice. Mesajul său de miercuri reprezintă o schimbare de atitudine.

Comunicatul său vine să întărească afirmaţiile guvernatorului Californiei, Gavin Newsom, făcute marţi în timpul unei conferinţe de presă.

"Avem mai mult de lucru: conexiunea prin internet, problemele din mediul rural şi încercările de a răspunde la anxietatea părinţilor, cum suntem eu şi soţia mea, şi a milioane de alţi oameni cu privire la posibilitatea ca ai noştri copii să nu se poată întoarce la şcoală în acest an calendaristic", a declarat Newsom. "Am convingerea clară că nu, însă aş vrea să anunţ oficial că ceea ce crede inspectorul pentru educaţie publică (...) va fi anunţat în următoarele zile", a adăugat el.

Los Angeles Unified, cel mai mare sistem de învăţământ public din SUA, şi-a închis şcolile pe 16 martie. Inspectorul şcolar din Los Angeles, Austin Beutner, a extins recent închiderea campusurilor şcolare până la 1 mai, în linie cu recomandările Oficiului pentru Educaţie din Los Angeles.

Districtele şcolare mai trebuie să primească îndrumări de stat clare cu privire la modul în care elevii să fie punctaţi, în ce fel obligativitatea prezenţei va fi modificată şi cum vor fi afectate condiţiile pentru absolvire.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb