Alege un lider! #Alege ASE! ADMITERE 2021 la programele universitare de MASTERAT şi DOCTORAT!

Ziarul BURSA #Miscellanea / 12 iulie 2021

Alege un lider! #Alege ASE! ADMITERE 2021 la programele universitare de MASTERAT şi DOCTORAT!

Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est, scoate la concurs aproximativ 4000 de locuri la programele universitare de MASTERAT, aproape jumătate finanţate de la bugetul de stat.

Înscrierile încep vineri, 23 iulie şi se încheie marţi, 27 iulie la ora 12:00. Candidaţii încarcă documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro.

Alege un lider! #Alege ASE! ADMITERE 2021 la programele universitare de MASTERAT şi DOCTORAT!

ASE vine cu o ofertă de 72 de programe universitare de masterat, în limbile română, engleză, franceză sau germană. Facultăţile ASE sunt: Administrarea afacerilor, cu predare în limbi străine; Administraţie şi Management Public; Business şi Turism; Bucharest Business School (Şcoala de Afaceri); Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică; Contabilitate şi Informatică de Gestiune; Drept; Economie Agroalimentară şi a Mediului; Economie Teoretică şi Aplicată; Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori; Management; Marketing; Relaţii Economice Internaţionale.

Admiterea ONLINE la programele de masterat se face prin concurs, candidaţii fiind ierarhizaţi în funcţie de media de admitere, calculată ca medie ponderată între:

- rezultatele obţinute la proba de specialitate - 40% (proba de specialitate constă într-un test grilă, iar pentru anumite programe şi pentru programul "Comunicare în limba engleză pentru predare şi cercetare economică" proba se desfăşoară sub forma de interviu de specialitate) ;

- media examenului de finalizare a studiilor universitare de licenţă - 60%.

Pentru programele cu predare în limbi străine se susţine online o probă de competenţă lingvistică tip interviu, notată cu calificativul admis/respins. Fac excepţie candidaţii care prezintă unul dintre certificatele recunoscute de ASE, sau cei care au absolvit programe de licenţă organizate în limba straină a programului de masterat pentru care candidează.

Taxa de înscriere este de 250 lei (300 lei pentru programele de studii universitare de masterat organizate de Bucharest Business School) pentru candidaţii proveniţi din România şi din alte state membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene şi cei care au dobândit protecţie internaţională în România sau au dobândit un drept de şedere în România.Pentru candidaţii proveniţi din alte state, în afara celor menţionate mai sus, taxa de înscriere este 400 Euro. În această taxă de înscriere sunt incluse toate opţiunile aferente unui domeniu (facultate). Taxa de înscriere se plăteşte preferabil pe platforma admitere.ase.ro.

Taxa de şcolarizare la programele universitare de masterat este de 5.000 de lei/an pentru studenţii din statele membre ale Uniunii Europene, ale Spaţiului Economic European sau din Confederaţia Elveţiană şi studenţii care au dobândit protecţie internaţională în România sau au dobândit un drept de şedere în România.

Pentru întrebări şi informaţii detaliate despre Admiterea la programele universitare de masterat candidaţii au la dispoziţie paginile instituţionale Admitere Masterat 2021, Facebook, Instagram.

La dispoziţia candidaţilor se află adresa de e-mail consiliere@ase.ro.

Academia de Studii Economice din Bucureşti a primit dreptul de a conduce doctorate si de a acorda titlul de doctor în ştiinţe economice încă din anul 1921, în urmă cu un secol. ASE se mândreşte cu şcolile sale doctorale.

Pentru anul universitar 2021-2022, ASE scoate la concurs pentru programele universitare de DOCTORAT 360 de locuri.

Înscrierile încep marţi, 13 iulie şi se încheie joi, 15 iulie. Candidaţii încarcă documentele de concurs pe platforma doctorat.ase.ro.

ASE vine cu o ofertă de 10 programe de doctorat, în domeniile fundamentale Ştiinţe economice şi Drept: Administrarea afacerilor; Cibernetică şi Statistică economică; Contabilitate; Drept; Economie; Economie şi Afaceri Internaţionale; Finanţe; Informatică Economică; Management şi Marketing. Studiile universitare de doctorat se desfăşoară la forma de învăţământ cu frecvenţă şi cu frecvenţă redusă, în limba română sau într-o limbă de circulaţie internaţională (engleză, germană, franceză).

Taxa de înscriere la concursul de admitere la studiile universitare de doctorat pentru anul universitar 2021 - 2022 este de 500 lei.

Informaţii complete despre Admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina doctorat.ase.ro/admitere, care reflectă întreg procesul de admitere, cu precizări actualizate permanent despre calendarul admiterii, metodologie, conţinutul dosarului de înscriere, paşii candidatului, rezultatele admiterii ş.a.

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de recentele ranking-uri de prestigiu. ASE şi-a continuat trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings şi a urcat în ediţia 2021 pe locul 1 între universităţile româneşti şi în segmentul 201-250 la nivel internaţional.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie şi Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2021.

ASE are programe universitare adaptate noutăţilor din mediul de afaceri. Companiile partenere ale ASE oferă stagii studenţilor, iar manageri de top vin şi prezintă studii de caz din practica cotidiană în cadrul cursurilor din ASE. Interesul fiecărei facultăţi de la ASE este să desfăşoare un dialog permanent cu marile companii, pentru a fi mereu la curent cu cerinţele şi dinamica de pe piaţa muncii. Angajatorii apreciază foarte bine studiile urmate la ASE. Diploma de absolvent ASE constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii.

Alege un lider! #Alege ASE! ADMITERE 2021 la programele universitare de MASTERAT şi DOCTORAT!

"Dragi candidaţi, vă invit, cu drag, să vă alăturaţi comunităţii de peste 22 000 de studenţi ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est. Eu însumi sunt mândru să fiu absolvent al acestei universităţi. Tradiţia şi dinamica, strânsa legătură cu mediul de afaceri, oportunităţile de învăţare, numeroasele burse de studii, mobilităţile internaţionale, condiţiile noastre bune de cazare sunt câteva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piaţa Romană poate constitui o opţiune inspirată, sigură şi de perspectivă pentru voi! Statutul de absolvent al ASE asigură o foarte bună inserţie pe piaţa muncii, o viaţă profesională de succes şi o carieră frumoasă, pe care v-o doresc din plin! Succes, dragi candidaţi!" " - prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector.

Cu o tradiţie centenară şi peste 300 000 de absolvenţi, Academia de Studii Economice din Bucureşti este o universitate dinamică, într-o adaptare permanentă la cerinţele economiei de piaţă.

Alege un Lider şi vei deveni un Lider! #alegeASE.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb