ALERT / DOSARUL LUI IULIAN HERŢANU Mama lui Victor Ponta a fost audiată la DNA Ploieşti

Valentin Busuioc
Anticorupţie / 5 martie 2015

Actualizare 15:41 Ponta, pe Twitter: "Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pentru Realitatea TV (că tot nu au ei bani să platească taxe)!"

---

Actualizare 12:20 Mama premierului, întrebată dacă e consilier în firmele lui Herţanu: "Sunt soacră, nu consilier"

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost întrebată de către jurnalişti, la ieşirea de la audierile de la DNA Ploieşti în dosarul în care este arestat ginerele său, Iulian Herţanu, dacă este consilier la vreuna din firmele acestuia, aceasta declarând că este "soacră, nu consilier".

Cornelia Naum a ieşit de la DNA Ploieşti după aproximativ o oră de audieri, potrivit surselor din presă.

(Alexandru Costea)

-----------

Actualizare 11:24 Avocat: "Cornelia Naum nu are legătură cu acuzaţiile din dosar"

Cornelia Naum nu are legătură cu acuzaţiile din dosarul în care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, a fost arestat, a declarat, în urmă cu puţin timp, Bogdan Vlad, avocatul mamei prim-ministrului.

Bogdan Vlad a explicat: "Vă pot garanta că este martor şi că va rămâne cu această calitate. Doamna are un contract de muncă part-time cu societatea fiicei dânsei, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată".

---

Actualizare 11:09 Cornelia Naum a plecat, în urmă cu puţin timp, de la sediul DNA Ploieşti

---

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a sosit, în urmă cu puţin timp, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti, unde va fi audiată ca martor în dosarul cumnatului prim-ministrului, Iulian Herţanu, arestat preventiv într-un dosar de fraude cu fonduri europene, transmit surse din presă.

Cornelia Naum a înfiinţat firma de contabilitate Exfin 2000 SRL, apoi a cedat-o fiicei sale, Alexandra Herţanu. În societate, lucrează, în prezent, şi fosta soţie a prim-ministrului, Roxana Ponta, sora premierului şi alte rude. Mass media au scris că Exfin 2000 a ţinut contabilitatea mai multor firme care derulau contracte cu statul.

Luna trecută, Iulian Herţanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost arestat în dosarul vizând o presupusă fraudare de fonduri europene pentru lucrări de canalizare la Comarnic, executate de Grossman Engineering Group, al cărei administrator este Herţanu.

Deputaţii Sebastian Ghiţă şi Vlad Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, precum şi oamenii de afaceri Mihail Coman şi Liviu Munteanu se află sub control judiciar pentru 60 de zile în dosarul în care Iulian Herţanu este arestat preventiv alături de alt afacerist, Vladimir Ciorbă.

Herţanu, Ciorbă şi Coman ar fi constituit un grup infracţional ca să acţioneze pentru câştigarea frauduloasă a contractului de lucrări având ca obiect "Extindere reţele de canalizare în oraşul Comarnic". Ghiţă este suspectat de sprijinirea acestui presupus grup infracţional organizat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. degeaba spui ca esti soacra cind numele tau apare in acte...sau tii spaga care o ia ponta ? aha, acuma intelesei !!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb