ALERT/ Liderul PSD, achitat pentru fals intelectual Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz în serviciu

Mihaela Dan
Anticorupţie / 21 iunie 2018

Liviu Dragnea, condamnat pentru abuz în serviciu

Actualizare : Suspendarea din dosarul Referendumului a fost anulată

------------

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), la 3 ani şi 6 luni pentru abuz în serviciu şi achitat pentru fals intelectual, informează Realitatea TV.

În ceea ce o priveşte pe fosta soţie a lui Liviu Dragnea, procurorii au renunţat la acuzaţii, întrucât aceasta a achitat prejudiciul.

Potrivit procurorilor, "în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, respectiv de preşedinte al organizaţiei judeţene a unui partid politic, cu intenţie, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să îşi încalce atribuţiile de serviciu prin menţinerea în funcţie şi implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiaşi instituţii. În realitate cele două persoane şi-au desfăşurat activitatea la sediul organizaţiei judeţene Teleorman a partidului politic al cărui preşedinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă".

Astfel, precizează DNA, persoanele angajate formal au primit în total suma de 108.612 lei, sumă cu care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman s-a constituit parte civilă în procesul penal. Şi fosta soţie a liderului PSD este judecată în această cauză.

Opinia Cititorului ( 22 )

  1. Se cam duce Despotul? ce ziceti d-le C.Stefanescu?Se va adeveri ''povestea'' ce ati spus-o la o emisiune Tv cu Despotul? O emisiune foarte buna de altfel. Era bine sa fie altfel pentru tara aceasta, asa cum ati promis si cum am asteptat dupa vot-SA CONSTRUITI O TARA MODERNA!!, Dar...mai mult ati darimat.

    mai ales daca este un proces penal nu se poate judeca fractii din poveste judecatorii astia nu gindesc fac pe robotii domnilor daca avam un proces in care unul este acuzat de instigare la abuz in serviciu cel care il acuza are si el o parte de vina cine sint de fapt martorile foste infractoare de ex ca a primit salariu citeva luni de la... asta inseamna ca de fapt ele sint principalele vinovate sau imbogatit fara drept si atunci trebuiau puse sub acuzare in acelasi proces prin sesizarea judecatorului de caz dar acest sa dat la o parte si judeca margini din poveste intrun proces nu poti fi si martor si infractor si atunci fondul proplemei pica eu zic sa se mai invete carte dupa asemenea procese nici macar facatura nu poate fi daca cineva este sef si are si bani nu trebuie sai purtam ranchiuna omul sa descurcat bravo lui in ziua de azi e greu sa fii si bogat pentru alte ... mai incolo cind am timp acum sint chemat la masa... ok

    1. Probleme?

      În orice doctrina juridică instigatorul are o parte grea de vina 

      Mai citeste matale si mai ales gândește: 

      Dacă toți cu putere de influenta ar face așa...astfel intelegi gravitatea pericolului social. 

      Ex.managerul de la Malaxa angajase la fel, fictiv, n cetățeni. 

      Samd.

      Argumentele tale sunt șubrede

      Femeile alea au fost puse sa muncească în altă parte.

      Ele au prestat o munca ... La PSD 

      Ai mari probleme de exprimare nu doar de logica

      Sai legat 

      Sînt în loc de sunt 

      Frazele infinite 

      Psd-ist plătit.

      Chiar asa tu de unde iti iei salariul Postacel mic si neajutorat 

    Dragnea va fi ACHITAT

    1. Felicitari din inima pentru cei doi Magistrati care l-au condamnat pe seful PSD; ar fi bine ca si ceilalti slujitori ai Justitiei - de la nivelul judetelor, sa ia exemplu celor doi - si sa nu le fie frica de politicienii corupti si hoti, numai in felul acesta Romania va merge pe traseul European. Fara o Justitie puternica - asa cum doreste poporul roman - pe care oamenii cinstiti o sustin, nimic bun nu se poate intampla in Romania !

      De unde stii? Asa scrie in manualul de sloganuri PSD?

    ordine si decenta nu anarhie neocomunista!

    sint citit prea mult ca sa va dau ex.. scriu fara ortog... pentru ca sint undeva in intuneric si nu vad bine tastele ok . daro povata de da mine cind se por . un proces are o poveste cap coada intr, cuprins . incheere...ok ideia principala a povestii este ca doua femei au primit salariu de la stat degeaba au plecat de la program si au muncit in alta parte la pss... ccc nu conteaza in acel moment judecatorul de caz ii impunea procurorului sa le investigheze pae aceste doua doamne si daca este cazul sa le acuze de acele fapte care au adus prejudiciul statului'...ok dupa care alte acte adiacente ca ma pus nustiu care sau nustui cum de noi am luat salariu de la sytat degeaba si am lucrat degeaba la pss si de acum mergem la pmn asteas vrajeli pericolul de care spuneai este ca ele au acce[ptat excrocheria dar trebuie sa dovedeasca prin probe concrete ca lea angajat liviu dragnea altfel dragnea este exclus din proces si doamnele oricum au fost prinse ca au luat banii ori cu dragnea ori fara trebuiau sa fie condamnate si spun si la cit

    citi bani a luat impartit ila un milion pe zi atitea zile de puscarie le dadeam dar daca aduceau banii inapoi intrun termen anume le dadea cu suspendare si la revedere pe curind ca am pierdut din meci ... ok  

    1. Vezi să nu chiorasti

      M-am prins... matale esti tanti Viorico? Te-am recunoscut bre dupa esprimare..."incheere", "nustiu"... numa matale vorbesti asa bine romaneste. Auzi? Da ai termenat treaba la guvern de ai timp sa stai pe chat?

      Faptul ca ești în întuneric nu are nicio legătură cu faptul ca ești un retardat! Dîmm!

    Corecţia poate ne pune pe orbita optimă ?

    oare nam vazut bine ...oameni buni cum se poate asa ceva asta este pretil real un pachet de unt in ro nu poate costa mai mult de 80 de centi un litru de lapte nu poate costa mai mult de 49 de centi o apa de 2 litri nu poate costa mai mult de 11 centi etc ...etc... deocamdata in rom... se mai traeste pe imprumuturi ia trezestetee ba ala care vezi bine ..cu chioriii ...si fa siocoteala cit minus ai in tolba si atunci viii si faci justitiie fara coruptiii fara penaliii numai in justitie dupa aceia luam toate institutiile la mina ..pina in craciun va depasi 11 lei un euro ...ok good monyng...

    1. Vrei sa ne iei puțin siocoteala?

      MONYNG și ție!

    malaxa asta a avut ceva intreprinderi imobile .. dar eu nu cred ca a fost usa de biserica ia ramas averea in romania si vai de mine hai sa io dam inapoi stramosilor... cu magistratii coruptii cu citiva dolarii spaga ... dar acest individ dumnezeu sal ierte .de malaxa vorbesc nu a avut salariatii nu a avut ipoteci pe imobile pe intreprindere ce sa intimplat nu le bagam in seama bancile respective au dat faliment nu le punem la masa insolventei ...unde sint hirtiile toate daca nu le gasim nu dam nimica inapoi pina nu le gasim pe toate a veni au corupt si sau inbogatit au actiuni la f p si astaeapta ca eu sa le cumpar o sa le cumpar la sfintul asteapta au facut numai inginerii financiare toti sint niste exc... malaxa vai de capul tau daca iei ex asta in justitie esti terminat neb,,,

    1. Vere vezi ca esti pe aratura... vorbeste de idiotul ala de director de la Spitalul Malaxa... da la cum te exprimi ai face mai bine sa taci decat sa poluezi forumul cu ineptii.

    Foarte bine, e un inceput. Asta arata ca justitia inca functioneaza. Averea cand si-o justifica din salariul de bugetar?

    Intrebare: ce justitie mai este aceasta?. In momentul in care esti condamnat, chiar daca nu definitiv, asupra ta planeaza legea, asa ca, normal ar fi ca dini acest moment si pana cand lucrurile sunt lamurite definitiv, "cetateanul- vinovat sau nu" sa fie exclus din "scena"; sa nu i se mai permita a afirma ceva in spatiul public. 

    In final, daca va fi cazul, statul sa-l despagubeasca si sa recupereze platile de la cei care l-au condamnat pe nedret. 

    De ce trebuie sa acceptam ca un judecator sau procuror rasplatiti regeste(salarii, indemnizatii, pensii.....) ar avea voie sa greseasca/sa distruga vieti, fara sa plateasca?.

    Suntem cumva captivi sistemului judecatoresc" asta nuse mai poate numi stat de drept. 

    Decizie f f corecta! Dragnea nu poate fi in stare a fi capabil de asa ceva.

    Este un modest. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb