Alibaba Pictures se delistează de la Bursa din Singapore

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional / 7 august 2020

Alibaba Pictures se delistează de la Bursa din Singapore

Alibaba Pictures Group Ltd., companie de film din cadrul gigantului de e-commerce Alibaba Group Holding Ltd., se va delista de la Bursa din Singapore (SGX) începând cu data de 4 decembrie 2020, conform anunţului făcut ieri de companie, preluat de The Business Times.

Potrivit societăţii, ultima zi de tranzacţionare a companiei pe piaţa din Singapore va fi 11 noiembrie, iar suspendarea va intra în vigoare în 12 noiembrie, la ora locală 09.00. Ziua delistării propriu-zise va fi 4 decembrie.

Alibaba Pictures Group a informat că va suporta comisioanele aferente transferului acţiunilor prin Depozitarul Central pentru investitorii care vor să îşi transfere titlurile în Sistemul de Decontare şi Compensare din Hong Kong, înaintea delistării. Menţionăm că Alibaba Pictures este listată şi la Bursa din Hong Kong. Perioada de transfer al titlurilor a început la data de 5 august.

După delistarea de la SGX, acţiunile Alibaba Pictures Group vor fi tranzacţionate în continuare la Hong Kong. Anterior anunţului de delistarea de la Singapore, board-ul companiei declara că Bursa din Hong Kong este "mai aliniată geografic cu afacerile derulate de grup în China continentală".

Alibaba Pictures Group a adus în atenţie şi volumul semnificativ redus al tranzacţiilor cu acţiunile sale la Bursa din Singapore, comparativ cu cel de la Hong Kong.

SGX a aprobat delistarea Alibaba Pictures Group la data de 18 iunie.

Amintim că Ant Group, divizia fintech a gigantului chinez Alibaba Group, are în plan să obţină circa 30 de miliarde de dolari din listarea sa la bursele din Hong Kong şi Shanghai, potrivit unor surse apropiate situaţiei, citate de caixinglobal.com. Dacă operaţiunile vor merge conform planului, listarea va fi cea mai mare din toate timpurile, depăşind chiar IPO-ul lansat anul trecut de gigantul petrolier saudit Aramco, care a atras 29,4 miliarde de dolari.

Ant Group, societate cu sediul în Hangzhou, este deţinută în proporţie de 33% de Alibaba Group Holding şi controlată de fondatorul Alibaba, Jack Ma. Ant este compania care domină sectorul plăţilor mobile din China, oferind împrumuturi, operaţiuni de plăţi, asigurări şi servicii de gestionare a activelor prin intermediul aplicaţiilor mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb