ALINA GORGHIU: "Listele din 35 de filiale PNL au fost validate"

Luciana Bănică
Ziarul BURSA #Politică / 20 octombrie 2016

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, astăzi, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că au fost validate listele de candidaturi din 35 de organizaţii judeţene ale partidului, şi urmează ca luni să se finalizeze listele în celelalte judeţe şi în Bucureşti, potrivit unor surse din presă.

Despre candidatura mamei lui Cătălin Cherecheş pe primul loc la Camera Deputaţilor, în Maramureş, Gorghiu a afirmat că PNL nu are nicio problemă de asumare a acestei candidaturi.

Alina Gorghiu a anunţat că Biroul Politic Naţional a validat listele de candidaturi la parlamentare în 35 de judeţe, iar luni vor fi finalizate şi restul filialelor, inclusiv Bucureşti.

De asemenea, ea a mai precizat că Mircea Dolha a spus în şedinţa BPN, despre Viorica Cherecheş, că este un manager de spital cunoscut, un om apreciat în comunitate, în lumea medicală.

"Da, fiul domniei sale are probleme, este o persoană care îşi asumă faptele pe care le face domnia sa dar, credeţi-mă, că nu poţi să răspunzi pentru faptele copiilor tăi majori şi vaccinaţi, Nu mi se pare în regulă modul în care se pune problema şi da, am fost cu toţii de acord să ne asumăm această candidatură, tocmai luând în calcul parcursul profesional al doamnei, CV-ul doamnei Cherecheş şi reputaţia la nivelul judeţului pe care îl reprezintă. Deci nu avem nicio problemă de asumare a acestei candidaturi", a mai declarat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a ţinut să precizeze că, prin validarea listelor, astăzi, în BPN, PNL a făcut istorie. "Este prima listă pe care PNL o are şi o înaintează electoratului care respectă de la primul la ultimul om criteriile de integritate. Nu avem oameni care să încalce decalogul pe care l-am asumat, lucru pe care nu o să îl vedeţi la niciun alt partid din România", a mai declarat Alina Gorghiu.

Liderul PNL a menţionat că ea încă nu este validată pe lista de la Timiş, unde ar putea ocupa primul loc la Camera Deputaţilor. "Luni va fi validarea, mâine voi fi acolo pentru o discuţie foarte plăcută cu toţi primarii mei din Timiş. E un judeţ pe care îl iubesc foarte tare", a explicat Alina Gorghiu, precizând că îşi poate permite să candideze şi la Camera Deputaţilor şi la Senat, pentru că are peste 33 de ani.

Ea a mai menţionat că filiala Timiş nu este deloc uşoară. "O să se supere colegii mei de la Timiş că spun asta, dar PSD a luat un scor fabulos acolo, un scor prea bun ca să se repete. O să avem un scor peste PSD la Timiş. Este una din obligaţiile pe care le am ca lider al PNL, să am grijă de Capitala Culturală Europeană", a precizat Gorghium conform aceloraşi surse.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Alo Bursa! Alo Make! nu tineti lectii de limba gramatica cu redactorii? 

     

    Pe romaneste titlul articolului trebuie sa sune asa: Listele din 35 de filiale PNL au fost validate.

    Da-o la reciclare Make; va strica blazonul. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb