Amazon va lansa o dronă de supraveghere făcută să zboare prin casă pentru a detecta hoţii

J.P.
Internaţional / 26 septembrie 2020

Amazon va lansa o dronă de supraveghere făcută să zboare prin casă pentru a detecta hoţii

Amazon a anunţat că va produce o dronă autonomă de supraveghere de interior, care va proteja casele de intruşi, fie ei hoţi sau animale sălbatice,relatează G4media.ro.

Produsele lansate în 2020 presupun o schimbare de perspectivă, în contextul pandemiei şi reaşezării vieţii mai mult în jurul caselor şi apartamentelor noastre. Devine tot mai greu să decidem dacă chiar avem nevoie sau nu de un nou gadget. Această dronă de la Amazon a fost planificată în urmă cu mai bine de un an, dar abia acum va intra în producţie, potrivit Wired.

Drona este autonomă şi dotată cu camere de filmat, fiind destinată celor care nu îşi permit sau nu vor să instaleze camere video în fiecare cameră a casei.

Gadget-ul poartă numele de Ring Always Home Cam (produsul fiind vândut sub brandul Ring, deţinut de Amazon). Numele face referire la etosul Ring, de a fi acolo unde nu sunt tu nu eşti, spune Dave Limp, şeful diviziei de hardware a companiei.

"Ideea a venit de la clienţii care nu vor camere de filmat peste tot din raţiuni de intimitate sau pentru că nu au prize în locul potrivit sau pentru că pur şi simplu nu îşi permit", spune el. Fondatorul Ring a numit produsul unul "evident, dar foarte greu de construit".

Drona se activează atunci când detectează mişcare în casă. Ea va zbura din staţia de încărcare spre locul unde are loc incidentul - fie că e vorba de un intrus sau de un animal sălbatic.

Dave Limp spune că ideea Amazon este de a avea un singur produs care să apară acolo unde clientul are nevoie de el, când are nevoie de el, în acelaşi fel în care funcţionează şi Alexa.

În cadrul aceluiaşi eveniment de lansare, Amazon a mai anunţat o nouă boxă Echo, în formă de glob, un nou router WiFi şi o alarmă pentru automobile Ring.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb