Ambasadorul Vietnamului - în vizită la compania Antibiotice Iaşi

M.A.
Miscellanea / 8 octombrie 2019

Ambasadorul Vietnamului - în vizită la compania Antibiotice Iaşi

Ambasadorul Republicii Vietnam, Dang Tran Phong a fost, luni, oaspetele companiei Antibiotice, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu ocazia vizitei pe care o efectuează în judeţul Iaşi, Excelenţa Sa a luat parte la o serie de discuţii în care s-a evidenţiat buna colaborare comercială dintre Antibiotice şi mediul de afaceri din Republica Vietnam precum şi dorinţa de consolidare a relaţiilor Antibiotice cu această ţară.

De asemenea, s-au evidenţiat o serie de oportunităţi de dezvoltare a afacerii Antibiotice în Vietnam prin cooperare cu distribuitorii locali, având în vedere că piaţa de medicamente vietnameză are multe similitudini cu piaţa farmaceutică din România.

În prezent, compania Antibiotice exportă un numar de 17 produse pe această piaţă, iar pe termen mediu doreşte să înregistreze peste 25 de produse din diverse arii terapeutice: antiinfecţioase sterile pentru consumul din spitale, medicamente cardiovasculare, dermatologice şi pentru sănătatea femeii. Piaţa Vietnamului reprezintă astfel, pentru compania Antibiotice, o afacere de 10 milioane USD, în creştere de la an de an, atât ca volume tranzacţionate, număr de produse înregistrate, cât şi ca oportunităţi de afaceri, a precizat sursa citată.

Acordul de liber schimb încheiat recent între Uniunea Europeana şi Vietnam îşi propune eliminarea a aproximativ 65% din taxele vamale. Având în vedere că în prezent taxele vamale pentru medicamentele exportate de Antibiotice în Vietnam sunt cuprinse între 5% şi 15%, această măsură va impacta pozitiv ambele părţi. Astfel, un procent tot mai mare din populaţia Republicii Vietnam va beneficia de scheme de tratament accesibile ca preţ, cu medicamente de calitate la standarde europene, marca Antibiotice.

Antibiotice a dezvoltat în Vietnam un model de business de succes, bazat pe o cunoaştere aprofundată a pieţei şi a partenerilor de afaceri. Noul acord de liber schimb încheiat între Uniunea Europeana şi Republica Vietnam va consolida acest business şi va crea puncte de plecare spre noi proiecte, atât în Vietnam, cât şi în alte state membre ASEAN (Association of Southeast Asian Nations).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb