Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea să reclame acest lucru în instanţe

J.P.
Internaţional / 18 decembrie 2020

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-19 nu vor putea să reclame acest lucru în instanţe

Americanii care vor suferi efecte adverse grave din cauza vaccinului pentru Covid-10 nu vor putea să reclame acest lucru în instanţe, relatează CNBC.

Guvernul federal american a acordat unor companii precum Pfizer şi Moderna imunitate pentru situaţiile în care, în mod neintenţionat, se va întâmpla ceva rău în legătură cu vaccinurile.

"Este foarte rar să fie aprobată o imunitate acoperitoare. De obicei nu se oferă companiilor farmaceutice o protecţie legală atât de mare", a declarat Rogge Dunn, avocat din Dallas specializat în litigii de muncă.

Americanii nu vor putea da în judecată Administraţia pentru Medicamente şi Alimente şi nici pe angajatorii lor, dacă aceştia din urmă vor impune vaccinarea ca o condiţie pentru angajare.

Congresul SUA a înfiinţat un fond pentru acoperirea salariilor pierdute şi a cheltuielilor medicale ale persoanelor care au suferit daune ireparabile din cauza "unei contramăsuri acoperite", cum ar fi un vaccin. Acest fond este însă dificil de utilizat şi rareori efectuează plăţi.

Potrivit avocaţilor, acest fond a compensat sub 6% din solicitările primite în ultimul deceniu.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Oare este cineva prost sa l faca

    ok, asta e situatia in SUA

    in UE cei ce au probleme cu vaccinul vor fi despagubiti nu de companiile productoare (sanchi! doar nu credeati ca pot sa fie zeii pharma responsabili, nu? ) ci de ... guvernele nationale din bugetele proprii 

    da, dragi romani, daca va beleste o boala autoimuna sau un cancer micut peste 5 ani sau 10 ani de la vaccinarea aceasta ... o sa aveti de-a face cu dedicarea si viteza birocratiei romanesti ... asta daca se gasesc si fonduri pentru a va ajuta ...cu ceva..cu o aspirina... ca nu o sa fiti voi ajutati cu oncologice gratis amaratilor!  

    Eugenistul Bill Gates (mai nou profet al crizei Corona cu 10 ani inainte de aceasta pandemie - timp in care a pompat bani in cercetarile lui Fauci legate de grupul de virusuri Corona) a avut un tata. Care tata al lui Gates era adeptul pe fata al doctrinei controlului populatiei si al scaderii populatiei umane prin orice mijloace. 

    Vaccinare placuta va doresc...

    Fiecare oaie sa aiba grija de blana sa si fiecare pasarica pe limba ei sa piara... eu de exemplu prefer sa pier pe limba altor pasarici :))) ... ma scuzati nu am putut sa ma abtin de la gluma asta :)))  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb