ANAF şi AVAS au solicitat o nouă Adunare a Creditorilor Tractorul

Ovidiu Vrânceanu, Braşov
Ziarul BURSA #Politică / 5 martie 2008

Adunarea Generală a Creditorilor societăţii Tractorul s-a întrunit ieri, întâlnirea prelungindu-se până spre seară. Potrivit Vioricăi Munteanu, managerul Info-Dip Insolvency SPRL, lichidatorul provizoriu al companiei Tractorul SA desemnat de Tribunalul Braşov, la Adunare s-au prezentat creditori care au reprezentat 99,26% din masa credală.

Viorica Munteanu a arătat că a prezentat creditorilor toate acţiunile întreprinse până acum, "astfel încât să aibă idee despre ce se întâmplă în dosar atunci când vor lua o decizie". Ea a mai arătat că va convoca o nouă Adunare Generală a Creditorilor în care va introduce pe ordinea de zi atât confirmarea sau înlocuirea lichidatorului, aşa cum au solicitat Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, cât şi stabilirea Comitetului Creditorilor. "Mi s-a atras atenţia că nu am publicat convocarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă, dar nu am avut timp pentru aşa ceva pentru că nu am mai fi avut o Adunare generală a Creditorilor acum. Dar viitoarea adunare va fi făcută prin intermediul Buletinului", a mai arătat sursa citată. Viorica Munteanu a mai afirmat că pe lângă cele 3,4 milioane de lei care au plătite companiei Flavus Investiţii pentru lipsa a trei hectare din suprafaţa achiziţionată, societatea Tractorul a plătit paza până în luna noiembrie, deşi aceasta ar fi trebuit achitată de către noii proprietari ai platfomei.

Conform declaraţiilor directorului Info-Dip, valoarea creanţelor societăţii Tractorul este în prezent de 694,447 milioane de lei, sumă care va creşte până la 26 martie, când este termenul final pentru Tabloul creditorilor, deoarece unul dintre creditori a observat că nu a fost menţionat la masa credală şi a făcut o notificare în acest sens.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb